Inaktiv platsannons

Kontorsvärd/Dayporter till Sodexo i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker efter en service minded, positiv och entusiastisk kontorsvärd som älskar service!
Som Day Porter/kontorsvärd kommer du att ingå i vårt i Real Estate & Facilities team som brinner för att leverera exeptionella gästupplevelser och skapa morgondagens kontorstrender. Vi tror att allt är möjligt, samtidigt som vi har roligt i allting som vi gör!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som day porter är du ansiktet utåt hos vår kund, ett välkänt och globalt tech-bolag.

Dina främsta arbetsuppgifter är att skapa ett förstklassigt bemötande för både medarbetare och gäster:

  • I ditt dagliga arbete ordnar du med catering så som personalfrukost, luncher, fikor och mingel inför olika möten och events.
  • Du är behjälplig vid events och har ett nära samarbete med vår eventkoodinator och kommer ha ett stort ansvar för leveranser och servering av mat och dryck. Vi ser gärna att man har tidigare erfarenhet från restaurangbranchen eller har arbetat med catering tidigare och har ett öga för detaljer kring servering av mat och dryck.
  • Vidare ansvarar du även för att fylla på alla våra kaffemaskiner, te- och kakstationer och ser till att våra sociala ytor så som personalkök, toaletter, m.m. alltid är i toppskick.
  • Du fyller på konferensrum med kontorsmaterial och andra diverese nödvändigheter och ser till att alla rum är påfyllda och håller ordning och reda i lokalerna inför kommande möten.
  • Arbetet innebär dagligt städ, plock och piffande runtom i kontoret.
  • Att synas för medarbetare och gäster är din prioritet och att alltid ge det lilla extra med ett glatt humör och ett leende på läpparna.

Som person är du flexibel, prestigelös och beredd att kavla upp armarna vid behov. Då du kommer träffa mycket människor är det viktigt att du är en social, serviceminded och ambitiös person som gillar att hålla ordning och reda runt omkring dig. Du är ansvarstagande person som gillar att ge det lilla extra och sprida glädje runtomkring dig, har en passion för service och en känsla för detaljer.

I denna roll är relationsskapande och teamwork det viktigaste. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för att alltid leverera service på hösta nivå för våra medarbetare och gäster.

Vi värderar personliga egenskaper högst och söker efter en person med rätt attityd, en servicestjärna som älskar att arbeta med människor, har ett glatt humör och är en fixare i naturen!

Att tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska är ett krav då vi arbetar i en internationell miljö.

Vårt erbjudande

Detta är en spännande möjlighet där du får vara en del av ett globalt team som levererar Facility Management service över förväntan. Vi lovar dig en dynamisk och utmanande roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer att var en betydande del i att bidra till den kontinuerliga utvecklingen av våra tjänster.

Gå med i Sodexo och du blir en del av en världomspännande, utökad familj. Med verksamhet i 55 länder är karriärsvägarna och möjligheterna oändliga. Lagandan är stark och uppmanar människor att stanna på lång sikt. Vi har ett förmånspaket bestående av bland annat friskvårdsbidrag, lunchkort samt rabatter och erbjudanden på hotell.

Sodexo erbjuder våra medarbetare en volontärsdag på betald arbetstid per år i syfte att uppmuntra till att engagera sig i aktiviteter som gynnar samhället. Detta igger i linje med våra värderingar och vårt sociala ansvar som arbetgivare.

Har vi fått din uppmärksamhet?

Skicka gärna din ansökan med CV så fort som möjligt men inte senare än 2023-08-15. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor, kontakta Jennie Sjöman, mail jennie.sjoman@sodexo.com. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6585&rmlang=SE

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb