Inaktiv platsannons

Uppdragsledare inom VVS till Halmstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Motiveras du av en roll med fokus på kundrelationer, ledarskap i projekt och fastigheter? Vill du ha stor frihet att definiera din roll samt de projekt som du leder? Vi kompletterar nu vårt team i Halmstad med ytterligare en Uppdragsledare inom VVS för att förstärka vår position och söker dig som vill vara med och ta dig och oss till nästa nivå.

Hos Sweco får du ett jobb som gör skillnad. Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Varför jobba hos oss?
På Sweco i Halmstad får du arbeta i ett härligt gäng med duktiga kollegor, i olika åldrar och med olika bakgrund. Vi har unika spetskompetenser och arbetar inom alla tänkbara uppdrag, både lokalt och i övriga Sverige. Vi arbetar med den senaste tekniken och ligger i framkant vad gäller hjälpmedel och utvecklingskraft. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i ett dynamiskt kunskapsföretag där utvecklingsmöjligheterna är många. 

Vi sitter i ett modernt kontor tillsammans med cirka 100 Sweco-medarbetare inom våra olika kunskapsområden. I installationsgruppen är vi 8 personer inom el och vvs och vill med dig expandera vvs-delen för att möta det ökade behovet från våra kunder. För oss är balans mellan givande uppdrag och en rolig fritid viktig och därför behövs du för att vi skall kunna fortsätta leverera bra resultat till beställarna och fortsätta ha roligt med varandra.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som uppdragsledare inom Sweco är du den som har det delegerade ansvaret mot kund för tid, kostnad och kvalitet. I arbetet ingår allt från tidiga kundkontakter, offertarbete och utredningar till projektgenomförande samt besiktning och uppföljning i förvaltningsskedet.

Som uppdragsledare inom VVS kommer du arbeta som projektledare och utredare i uppdrag för våra kunder. Du kommer att leda projekt men även arbeta självständigt. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer.

Ledarskapet
”Välkommen till Sweco! Att arbeta med mig som ledare innebär att du gärna får ta egna initiativ och vara med i beslutsprocesserna som finns i gruppen och i våra uppdrag. Jag tror på att tillsammans får vi ett bättre och roligare jobb och att vår strävan skall vara att få intressanta uppgifter samtidigt som vi har kul. Vill du dessutom utvecklas personligen eller i yrkesrollen så är jag med på resan! Jag har själv varit på Sweco i 4 år och tycker att det är som att vara med i den stora familjen: det finns alltid någon att ha skoj med och det går alltid att få hjälp.” Gruppchef Nichlas Berg

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller relevant teknisk utbildning inom VVS. Du har minst 10 års arbetslivserfarenhet som konsult med att projektera, leda projektering och utföra utredningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av entreprenadbranschen.

Vem är du? 
Du är engagerad, nyfiken, ansvarsfull och har viljan att vidareutvecklas. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Vi kommer inte behandla ansökningarna under semestertider utan kommer påbörja rekryteringsprocessen först efter sista ansökningsdag 2023-08-31.  Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 
Då ser vi fram emot din ansökan!

Kontaktperson
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Gruppchef Nichlas Berg, 0725-213607

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej