Inaktiv platsannons

Handläggande- och uppdragsledande byggnadskonstruktörer till Sweco i Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Lockas du av möjligheten att jobba i intressanta projekt och med kunniga kollegor? Just nu söker vi handläggande- och uppdragsledande byggnadskonstruktörer till Swecos kontor i Gävle!

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara miljöer? Vi vill förstärka oss med fler duktiga medarbetare som vill utvecklas och växa individuellt, vara med och utveckla vår verksamhet och vara en del av ett framgångsrikt kontor tillsammans med ett härligt gäng professionella kollegor med mycket driv, energi och ödmjukhet.

Varför jobba hos oss?
Hos oss på Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar, med det bästa för våra kunders projekt som prioritering, men även det gemensamma ansvaret för vår egen lärande organisation, genom ansvar, nyfikenhet och engagemang. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö som ger stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vilka är vi?
På Swecokontoret i Gävle jobbar idag drygt 200 personer. Äntligen kommer vi inom Byggkonstruktion att etablera oss på kontoret. I augusti månad startar vi en ny grupp som på sikt ska vara det naturliga valet på den lokala marknaden. Våra team på kontoret och i vår Region Nord präglas av en stark lagkänsla där alla hjälps åt i projekten och har roligt ihop. Vi samarbetar tätt med våra övriga kollegor inom konstruktion och inom andra discipliner ute i landet för att kunna leverera bästa möjliga expertis till våra kunder. Tillsammans har vi stor erfarenhet och spetskompetens inom betong-, stål- och träkonstruktioner. Vi har en väldigt bred projektportfölj där vi arbetar med allt från stora komplexa projekt till stödjande samarbetspartner för företag med ständiga behov av rådgivning kring byggfrågor.

Din framtida roll

Som byggnadskonstruktör på Sweco får du arbeta med olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa om- och nybyggnadsprojekt. Vi arbetar med alla skeden i projekten, från tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga bygghandlingar och elementritningar. Projekten kan vara både ”arkitektstyrda” och ”processtyrda”, alla med kundens behov av både expertis och rådgivning såväl som funktionsbehov i fokus.

Som erfaren konstruktör kommer du att börja ta ansvar i uppdragen som deluppdragsledare eller handläggare och på sikt växa in i rollen och Sweco-kulturen som uppdragsledare med det yttersta ansvaret för kvalitet, ekonomi och kommunikation. Du kommer även att ansvara för att skapa och utveckla kundrelationer och ha möjlighet att påverka din egen professionella utveckling.

Som nyutexaminerad/junior konstruktör kommer du bland annat att få arbeta med och utvecklas inom byggnadskonstruktion. Till din hjälp har du alla de senaste digitala verktygen som du behöver. Du kommer att vara omgiven av en massa experter som uppskattar att utveckla andra. Tillsammans sätter vi upp planen framåt för vilken riktning du vill utvecklas inom!

Den vi söker – är det du?
Vi söker både dig som jobbat ett antal år som byggnadskonstruktör, gärna i en handläggande eller uppdragsledande roll, och dig som är precis i början av karriären. Som person är du driven, ansvarstagande och tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. I arbetet driver du saker från idé till målgång där du på ett prestigelöst sätt tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen, vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

19-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej