Inaktiv platsannons

Intresseanmälan – BIM- och informationssamordning – Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du arbeta med att utveckla smarta och hållbara städer och samhällen? Har du bakgrund inom BIM-/informationssamordning? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med rätt personer och du är varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan om du tror att det här är arbetsplatsen för dig!

Varför jobba hos oss?
På Swecos division Digital Services får du jobba i digital framkant och vi lägger stor vikt vid lärande och utveckling. Bland dina framtida kollegor finner du BIM-experter, digitaliseringsledare, data- och informationssamordnare, geodataexperter, GIS-experter, FME-experter och systemutvecklare samt andra IT experter.

Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för oss, liksom att ha bra balans mellan arbete och fritid. Vi är måna om att du ska kunna lägga upp dina dagar flexibelt och få vardagen att gå ihop.

Sweco har blivit utsedd till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s globala hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Varför konsult?
Att vara konsult är omväxlande och spännande. I varje uppdrag får man lära sig något nytt, vare sig det är en ny verksamhet, ny teknik eller lära känna nya människor. Tack vare den stora variationen i de uppdrag som finns på Sweco finns det goda möjligheter att själv välja väg för sin karriär, och t.ex. välja att jobba med en ny teknik, ramverk eller programmeringsspråk, utan att behöva byta jobb för det.

Konsultrollen på Sweco är fri och vi värdesätter att du naturligt engagerar dig i kundens verksamhet, tar ansvar för kundens utmaningar och med nyfikenhet och Swecos samlade kompetens i ryggen levererar värde i varje uppdrag. Hos oss kan ditt entreprenörskap utvecklas och du får mer än gärna träffa din drömkund för att förverkliga ditt drömprojekt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper nyfikenhet, ansvarstagande, och engagemang, vilket är något som kännetecknar din vardag som medarbetare på Sweco.

Din framtida roll
Som BIM- och informationsordnare på Sweco är du med och formar framtidens smarta och hållbara samhällen. Du uppskattar konsultarbetet och relationen med våra kunder där vi värderar att utveckla och bibehålla kundrelationer samt skapa och sälja in uppdrag. Du utvecklar digitala lösningar till våra kunder inom varierande och spännande verksamheter i både privat och offentlig sektor. Du agerar expert och rådgivare inom ditt kompetensområde tillsammans med kunniga kollegor. Du har också stor möjlighet att själv forma din framtida roll hos oss. Som konsult hos oss kommer du exempelvis;

  • Arbeta som expert inom ditt kompetensområde
  • Tillsammans med kollegor hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet
  • Ha kundkontakt samt utveckla kundrelationer och affärer
  • Jobba i bygg- och infrastrukturprojekt eller åt fastighetsförvaltare. Du kan jobba med allt från att designa och automatisera processer och IT-stöd för projektstyrning till CAD-/BIM-samordning och dokumenthantering. Du jobbar även jobba med våra egenframtagna tjänstelösningar mot kund.

Vi arbetar både över och i gränslandet mellan BIM- och informationssamordning, systemutveckling samt GIS och geodata. Du kan arbeta i uppdrag tillsammans med experter från andra kompetensområden eller i roller med kombinerad kompetens.

Dina erfarenheter och kunskaper
Vi söker dig som:

  • Har relevant utbildning 
  • Har minst fyra års arbetslivserfarenhet inom BIM- och informationssamordning 
  • Trivs med kundkontakt
  • Kan göra dig förstådd i tal och skrift på svenska och engelska
  • Är tekniskt skicklig och nyfiken på att lära dig ny teknik

Vem är du?
För att trivas i den här rollen så tror vi att du är nyfiken, kommunikativ, engagerad och lyhörd. Du motiveras av konsultrollen, uppskattar att vara en del utav ett team och att utbyta kunskaper samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är även ansvarstagande och strukturerad samt agerar enligt våra affärsetiska riktlinjer.

Ansökan
Detta är inte en specifik tjänst utan en generell intresseanmälan. Om vi hittar ett jobb som matchar din profil så hör vi av oss. Vi går igenom samtliga ansökningar tidigast i mitten av augusti, då vi är tillbaka från semester. Har du frågor eller funderingar om hur det är att arbeta hos oss så får du gärna höra av dig.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej