Inaktiv platsannons

Inköpskoordinator till Dagab, klipp och parti i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Affärsområde EMV arbetar nära Dagab Inköp & Logistiks kategoriorganisation och Axfoods kedjor med uppdraget att driva EMV i koncernen och att utveckla och vårda varumärkesportfölj och sortiment. Till detta affärsområde hör avdelningen för Klipp & Parti. Syftet är att avdelningen ska lokalisera överskott och planerade möjligheter som inte snappas upp eller testas genom ett ordinarie sortiment. Detta görs genom att ha goda kontakter med EMV- och MV-leverantörer kombinerat med den uppsökande verksamheten av nya. Till vår avdelning söker vi en tillsvidaretjänst som Inköpskoordinator Klipp & Parti. Möjlig placering Stockholm Torsplan eller i Hässleholm. 

Det här får du göra

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av:

  • att ta emot och söka erbjudanden om tillfälliga partier från leverantörer i Sverige och utomlands,
  • att förhandla priser och övriga leveransvillkor,
  • att kalkylera kostnader och förmedla och diskutera priser till Axfoods kedjor,
  • att planera volymer och transporter, samt
  • att administrera gjorda affärer.
Det här förväntar vi oss

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller annan erfarenheter som bedöms likvärdig. Du har god kunskap om dagligvaruhandeln och har du erfarenhet från liknande arbete, arbete i butik eller lager är det meriterande. Då rollen innebär internationella leverantörskontakter är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du resultatinriktad, du har ett sinne för affärer och gillar att förhandla. Du är bra på att samarbeta och bygga goda relationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och är analytisk.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb