Inaktiv platsannons

Jobba på Gröna Lund under Halloween i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

För sjätte gången slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger från mitten av oktober till början av november kommer parken att ha Halloween-tema. Vill du vara en del av höstens roligaste event och bjuda våra gäster på upplevelser i världsklass, då väntar vi spänt på att få träffa dig!

Halloween på Gröna Lund

Vi söker dig som kan arbeta 13-15 oktober, 19-22 oktober samt 26 oktober till 5 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du är minst 16 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en magisk tillställning för våra gäster. Lön enligt kollektivavtal.

Våra roller under Halloween

Servicekära tivolivärdar 

Inom detta område finns det flera olika tjänster. Det kan vara så att du arbetar som parkfoodvärd i någon eller några av våra snabbmatsenheter. Där du är en viktig del i att leverera Gröna Lunds unika matutbud till våra gäster. Du kan till exempel jobba i någon av våra kiosker och snurra sockervadd, skopa glass, egentillverka donuts, churros eller poppa popcorn. Vi har också tjänster inom butik, som butiksvärd och jobba med försäljning av butiksvaror i någon av våra butik- eller fotoenheter. Som spelvärd peppar du våra gäster i femkampsspel eller lyckohjul. För tjänsten som tivolivärd är du minst 16 år fyllda.

Effektiva skräckhusvärdar

Som skräckhusvärd jobbar du i insläppet vid något av våra skräckhus. Du spelar en viktig roll i att bygga upp gästens förväntan och se till att vi har ett effektivt flöde av gäster genom skräckhusen. Arbetsuppgifterna består i att se till att insläppstakten hålls genom att dela in gäster i grupper, informera om säkerhetsregler och genom radio hålla kolla på flödet i huset. Du ska även se till att kötider är uppdaterade och att Jetpass fungerar. Tjänsten passar dig som tycker om att prata med människor, arbeta effektivt och vill bidra till att höja våra gästers upplevelse. Du är minst 18 år fyllda.

Sprudlande entrévärdar

Inom detta område arbetar du som entrévärd och är den första och sista våra gäster möter när de besöker vår park. Som entrévärd arbetar du vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. Till denna roll söker vi dig som gillar att tala i mikrofon. Du är minst 18 år fyllda.

Gästservicevärd

Till Gästservice kommer våra gäster med frågor och funderingar innan, under eller efter sitt besök. Då tempot ibland kan vara högt ser vi att du ansvarsfull och lösningsorienterad. Vidare är du lättlärd och är van att arbeta i olika system. Du har minst ett års erfarenhet från serviceyrket och kan uttrycka dig korrekt och professionellt på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är minst 18 år fyllda.

Säkerhetsvärd

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har ett stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. Gröna Lunds främsta värdeord är säkerhet och för att trygga alla våra besökares upplevelse i parken så söker vi nu säkerhetsvärdar. I rollen som säkerhetsvärd kommer du b.la att genomföra säkerhetskontroller i entréerna, dirigera trafik, upprätthålla olika avspärrningar och styra köer etc.

För att trivas och lyckas i rollen som säkerhetsvärd så inspireras du av att träffa människor. Vi tror att du brinner för att ge allra bästa service till alla våra besökare och på grund av arbetsuppgifternas natur krävs ett stort ansvarskännande, professionalism samt ett mycket gott omdöme. Du gillar ett högt tempo och som person är du lugnt och stabil och vill alltid hjälpa till. Då du är en del av en arbetsgrupp så gillar du att samarbeta och du sprider positiv energi till dina kollegor. 

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med säkerhet och trygghet på andra publika evenemang, festivaler och konserter etc. så ser vi det som meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och det viktigaste av allt är att du är engagerad, uppmärksam och har en fenomenal känsla för service. Du är minst 18 år fyllda.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb