Inaktiv platsannons

Sales & Community Coordinator i Stockholm

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Vi behöver en ny medarbetare till vårt härliga gäng på UNITY, som ligger i Hammarby Sjöstad,

UNITY är ett helt nytt livsstilskoncept som samlar: bo, arbeta, studera och vara social – allt under ett tak. Här finns väldesignade studiolägenheter och miljöer som gym, co-working spaces, barceception, social spaces och mycket mer. UNITY är inte heller den klassiska hyreslägenheten. UNITY är inte heller det exklusiva hotellet. Men ett koncept mitt emellan de två.

Vem är du?

Trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå & god överblick över ditt serviceområde är prestigelös och tycker om omväxlande arbetsuppgifter. Då vi arbetar som ett team, förväntas det även att du är att behjälplig inom andra områden. Du måste kunna vara självgående, kommunikativ, flexibel samt kunna prioritera och fatta egna beslut. Vi behöver hela tiden utmana oss själva för att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet och komma med förslag till förbättringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser.

Hudsakliga arbetsuppgifter

Du har en mycket bred funktion som inkluderar att hjälpa UNITYs gäster i uWork (co-working space), försäljningskoordinering, internförsäljning samt att bygga och vårda UNITYs Community. Du kommer att ha daglig kontakt med UNITYs kunder, skapa möjligheter för människor att träffas och motivera att vara med och bygga gemenskapen. Det är av största vikt att med den kommunikativa roll där tydlighet och lyhördhet gentemot gäst, barception och housekeeping upprätthålls. Du som Sales & Community Coordinator är den naturliga länken mellan gäst & Operation Manager.

Tjänsten innebär att genom servicekänsla, hjälpsamhet, professionalism, kommunikation och yrkeskunnande sörja för att alla medarbetare och gäster som vistas på Unity Hammarby Sjöstad får den bästa upplevelsen och vara med och skapa vårt community. Att samarbeta flexibelt med barception för att säkerställa helhetsupplevelsen på Unity Hammarby Sjöstad. Skapa nya initiativ, event, försäljning, service och samordningsuppgifter med ett leende på läpparna.

 • Arbeta operativt, finnas till för gästerna så att de känner att de får service i världsklass
 • Konferenser – beställningar, ta emot gäster, behjälplig med teknik
 • Offerter, bekräftelser, uppföljning för både möten, events och coworking/kontor.
 • Fakturering
 • Bistå UNITYs Commercial Manager inom försäljning av medlemskap och aktiv merförsäljning till nuvarande gäster.
 • Nätverkstalang, samt samarbeten relaterat till uWork - tex Hyper Island, Women in Tech, SATS, Fryshuset, Flowpass, Fotograferingar, events och nya förfrågningar mfl.
 • Hantera felanmälningar
 • Onboarda nya kontorsgäster, medlemmar och Long-Stay
 • Visningar av uWork och Studios

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du har ditt ansvarsområde.  Du förväntas även vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice, då vi utgör ett team. Därför söker vi just dig som tycker det är kul med ett omväxlande arbete och som är prestigelös vad gäller att ta tag i andra arbetsuppgifter.

 Kvalifikationer/krav

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande och arbetar med ett leende på läpparna.

 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda IT-kunskaper
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Lite av en mångsysslare
 • Bra sinne för ordning och reda och hög kvalité

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig

En varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktig del i Sodexos framgång på kontraktet och hjälpa vår kund att nå sina mål.

Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningen är tillsvidare med inledande provanställning 6 mån, heltid 40 tim per vecka måndag - fredag huvudsakligen dagtid (avvikande arbetstider kan förekomma vid event mm).

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb