Säljare till Sodexo i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Söker du en ny utmaning, detta kanske är rätt för dig?

Vi är på jakt efter en affärsdriven säljare som bygger starka och förtroendefulla relationer och som vill vara med på Sodexos fortsatta framgång. Du kommer att ges möjlighet att leda spännande säljprojekt i en kreativ miljö där du är en central roll för Sodexos fortsatta tillväxt i Sverige.

Om rollen
Tjänsten innebär att du i rollen som säljare genom ett aktivt och nyfiket sinne bygger nya relationer och bearbetar nya kunder med syfte att skapa och presentera attraktiva lösningar av våra tjänster till nya kunder utifrån av dig identifierade behov. Som säljare tillhör du ett hängivet och engagerat team av säljare vilka tillsammans med dig arbetar vi som grupp ska nå tillväxt. Säljteamet är geografiskt spritt över landet men det är aldrig långt till någon av våra 4000 kolleger i landet. Din arbetsplats är hemma eller vid något av våra kontor och du rapporterar till försäljningschefen som är stationerad i Växjö.

Typiska exempel på arbetsuppgifter:

  • Marknadsanalys och bevakning
  • Aktivt boka och genomföra kundbesök
  • Social Selling
  • Hantera och driva inkommande RFQ
  • Presentera anbud/offerter samt förhandla med kunder
  • Säkerställa en god överlämning av affärer till driftsorganisationen

Personlighet
Som säljare har du inställningen att vinna affärer är det bästa som finns. Du vinner affärer genom att vara lösningsorienterad och god kommunikatör. Du arbetar till stor del självständigt men har backning av teamets övriga kolleger och en stark driftsorganisation. För att trivas hos oss är du en positiv person med hög energi som har nära till skratt men också är professionell i ditt sätt att vara. Vi ser att du är en person som vågar ifrågasätta på ett behagligt och förtroendeingivande sätt.
Du kommer ges möjlighet att själv planera din tid och kan även arbeta hemifrån.

Vår kandidat
Vi ser att du har relevant akademisk bakgrund och/eller minst 5 års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B. Vi vill att du har en erfarenhet av branschen, Facility Management, liksom att du är bekväm att uppsöka såväl som besvara upphandlingar/förfrågningar. För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du är noggrann och strukturerad, du har en analytisk förmåga och vågar utmana. Vi ser det som stor vikt att du uppskattar att samarbeta tillsammans med kolleger för att nå gemensamma mål såväl som egna. Du besitter en stor portion engagemang samt kan på ett professionellt sätt skapa förtroendefulla relationer.

Vi erbjuder
Sodexo erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom exempelvis friskvårdsbidrag. 

På Sodexo arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Sodexo är ett globalt och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Marcus Carlsson på telefonnummer 076-502 39 21. Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

 Välkommen med din ansökan! 

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6611&rmlang=SE

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen