Inaktiv platsannons

Projektledare och/eller projekteringsledare inom industri till Gävle

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi söker alltid de bästa i branschen och just nu söker vi drivna personer till Gävle. Andra möjliga placeringsorter är Örebro, Karlstad eller Västerås.

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar projektering av processanläggningar, produktutveckling, projektledning, arbetsmiljöledning och mycket mer.

Varför jobba hos oss?
Tillsammans med oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Våra medarbetare ges möjlighet att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag samt ha roller i projekt från förstudie till färdig anläggning.

I vår region får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Här jobbar engagerade och nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet – det är en förutsättning. 

Din framtida roll
Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i rollen som projektledare/projekteringsledare med tyngdpunkt på någon/några av nedanstående teknikgrenar:

  • Rörkonstruktion
  • Processteknik
  • El & Automation
  • Industriell energiteknik (HVAC)

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av projektledning/projekteringsledning inom massa-/papper-, kraftvärme-, läkemedel, kemi- eller annan processindustri
  • Har konstruktionsvana och erfarenheter från konstruktionsuppdrag och är redo att ta nästa steg mot projektledning/uppdragsledning
  • Har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot industri eller har erhållit motsvarande erfarenheter genom ditt arbetsliv

Det är meriterande om du har utbildning för BAS-P/U eller är certifierad projektledare.

För att trivas i rollen som konsult på Sweco tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen.

Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Du är drivande, engagerad och nyfiken samt gillar att ta ansvar. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-10-01, men intervjuer sker löpande så sök gärna så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Publicerad den

14-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej