Platschef till Gävle

Om tjänsten

Är du en engagerad ledare som brinner för att nå gemensamma mål, bygga relationer och skapa affärer? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Gävle dig som vill jobba som Platschef hos oss med ett driv för att tillsammans utveckla kontoret till nästa nivå. Gävle-kontoret står inför en förändringsresa där vi söker dig som kommer vara nyckeln till framgång. På Atea är våra medarbetare vår främsta tillgång och det är av största vikt att ledarskapet präglas av Ateas värderingar, vilket inkluderar engagemang, personligt ansvar och laganda. 

Din roll i laget

I rollen som Platschef kommer du att leda och utveckla den lokala verksamheten till att tillsammans nå uppsatta mål. Du kommer vara den kreativa kraften som ger liv åt vår vision. Genom att identifiera möjligheter och sätta ambitiösa mål kommer du skapa en dynamisk arbetsmiljö som inte bara gynnar vår affär utan även våra medarbetare. Du kommer bland annat att leda den lokala ledningsgruppen samt ansvara för säljteamet. Din roll är att inspirera och engagera, med en vilja att utmana och vända hinder till möjligheter. En annan viktig del i rollen som Platschef är att vara lokalt förankrad med ett relevant nätverk för CIOs där du är ledande och driver nätverket. Slutligen kommer du även att ingå i den regionala ledningsgruppen.

Dina fokusområden kommer att vara:

 • Medarbetare: säkerhetsställa att vi attraherar och utvecklar medarbetare, samt att det finns en god samhörighet och engagemang på kontoret.
 • Kunder: Du kommer att vara delaktig i att bygga relationer och affärer med kontorets viktigaste kunder.
 • Skapa långsiktig lönsam tillväxt: Genom att utveckla och driva befintliga och nya affärer framåt.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och verksamhetens kunder. 

Ditt team

Teamet i Gävle består just nu av sju medarbetare, men vi är inte nöjda där, vi vill bli fler!  Vi är ett gäng kompetenta, drivna och ansvarstagande individer som jobbar tätt tillsammans och alltid ställer upp för varandra. Inom teamet är det även högt i tak och prestigelöst. Vi har en bred kompetens inom teamet som är nyckeln till framgång. Vi sätter laget före jaget och letar nu efter en likasinnad Platschef som vill utvecklas och växa tillsammans med oss!

Här kommer en hälsning från din framtida chef:

”Hej!

Tomas Mörth heter jag och kommer att vara din närmsta chef. Jag är ansvarig för region norr och leder vår regionledning där målet är att vi tillsammans ska hjälpa våra kunder i deras digitala transformation.

I ett tätt samarbete med mig kommer du att få den stöttning som krävs för att du ska lyckas i din roll. Jag tror på frihet under ansvar och att du ska känna att du har förtroendet att med egna initiativ driva arbetet framåt.”

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här tjänsten söker vi dig som brinner för att leda och motivera andra samtidigt som du har förmågan att få gruppen att nå uppsatta mål. Du är utåtriktad och har en god förmåga att bygga relationer och skapa affärer. Du bör även vara trygg i dig själv och en erfaren ledare. Du är affärsmässig och har god förståelse för kunder, marknad och ekonomi. Med din strategiska förmåga och helhetstänkande ser du sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. Du har även tidigare erfarenhet av att styra skutan åt rätt håll, och är duktig på att vända det negativa till det positiva, i flertalet bemärkelser.

För att lyckas i tjänsten som Platschef ser vi att du har följande erfarenheter:

 • Tidigare arbetat med sälj och har goda resultat av det
 • Haft personalansvar och deltagit i ledningsgruppsarbete
 • Arbetat med att bygga relationer och skapa affärer

Det är meriterande att ha arbetat inom it-branschen samt att ha god kännedom om det lokala näringslivet och marknaden.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram
Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Mörth, regionchef, på telefon 070 518 47 07 alternativt via . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-HYBRID

 


Följ oss i sociala medier
    

 

 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen