Handlare sökes till Tempo Hjorthagen i Stockholm

Om tjänsten

Välkommen till Tempo, vi erbjuder en arbetsplats med tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. På Tempo Hjorthagen är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Därför söker vi just nu dig som vill utveckla butiken till platsens mest omtyckta matbutik. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Till Tempo Hjorthagen söker vi nu dig som vill driva butiken i egenskap av Handlare. Som Handlare på Tempo är du egenföretagare, något som är fantastiskt roligt och som triggar din professionella och personliga utveckling. Samtidigt som du arbetar självständigt när du driver din egna butik blir du en del av gemenskapen inom Hemköpskedjan och Axfood samt får del av vår trygghet och våra konceptuella ramar. 

Med Tempokonceptet som ledstjärna ska du utveckla och coacha medarbetare och butiken. Och som egen företagare kommer effektivisering och förbättringsarbete vara naturliga fokusområden för dig – allt för att skapa en butiksupplevelse som överträffar kundernas förväntningar.

Tempo Hjorthagen ligger Stockholm och omsätter ca 16 milj. Butiken är välinvesterad och har en god lönsamhet. Vi tror att med rätt drift finns det goda möjligheter till ökad omsättning.

 

Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning, tycker om att arbeta med människor – både kunder och medarbetare – är en förutsättning för rollen. Dessutom ska du ha dokumenterad erfarenhet av att driva framgångsrika affärer inom dagligvaruhandeln som egen handlare eller butikschef samt ha gedigen vana av budget-, resultat- och personalansvar. 
Förutom ett engagerande och coachande ledarskap, en förmåga att skapa struktur och ett planerande tillvägagångssätt är förmågan att samarbeta också en viktig del. Det kan du exempelvis göra genom att bidra med dina kunskaper och din erfarenhet, eller som medlem i olika råd eller föreningar i det lokala näringslivet. Med hjälp av din energi och din positiva handlingskraft kommer du att skapa effektiva samarbeten och en butik där både medarbetare och kunder trivs och inspireras.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Konsulentchef Henrik Sjöblom Adsten, på henrik.sjoblom.adsten@tempo.se. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30:e september. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Tempo
Tempo har sedan 1932 varit en del av våra kunders vardag. Tempo vill vara den lokala mötesplatsen på orten, oavsett om det handlar om ett samhälle på landsbygden eller en närort till en större stad. Kedjan har cirka 150 butiker runt om i landet som drivs av kunniga och engagerade handlare. Tempo är en del av Hemköpskedjan AB som i sin tur ingår i Axfood, noterat på Nasdaq Stockholm.

Till Tempo ska alla kunna komma för att handla sin middag, det som behövs till fredagsmyset eller en härlig helgfrukost. Det är det som är Tempos stora framgångsfaktor – närheten och det personliga.
Hos Tempo träffas grannar för en kort pratstund vid fruktdisken och här får kunderna inspiration till middagen med hjälp av engagerad personal. Många Tempobutiker erbjuder även tjänster som paketutlämning, spelombud och möjligheten att köpa och hämta ut läkemedel – allt för en enklare vardag.

På Tempo är det högt i tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utveckling och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet! 

För Tempo är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen