Inaktiv platsannons

Chef Masterdata- & EDI-förvaltning i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Dagab IT/VU/ADM:s huvuduppgift är att säkerställa att Axfoodfamiljens bolag har rätt förutsättningar att drivasina verksamheter genom att utveckla, utmana och förvalta effektiva och stabila processer, systemstöd och masterdata inom vårt ansvarsområde. 

 

Nu söker vi en Chef Masterdata- & EDI-förvaltning. Tjänsten ingår i ledningsgruppen för Dagab IT/VU/ADM. Du kommer att leda ett inspirerande, nyfiket och erfaret team om ca 50 medarbetare. 
Ditt arbete är tvärfunktionellt inom Axfood, du kommer att ha nära samarbete med Dagabs övriga funktioner, Axfood IT, Axfoods kedjor samt våra Kunder & Leverantörer.

Det här får du göra

Masterdata- & EDI-förvaltning är ett brett ansvarsområde med gränsytor mot många interna & externa kunder & leverantörer

Din ledningsgrupp består av 5 personalledande gruppchefer

 

Tillsammans med ditt team ansvarar du för att:

 • Skapa ett gott samarbetsklimat mellan grupperna och hitta synergier och effektiviseringar både på kort och lång sikt
   
 • Löpande resursplanering både på grupp- och avdelningsnivå
   
 • Representera avdelningen inom Dagab och Axfood och driva gemensamma frågor
   
 • Tillsammans med övriga i ledningsgruppen för IT/VU/ADM leverera på Dagabs och Axfoods strategiska agenda samt interna projekt
   
 • Leda och stötta  gruppchefer inom Dagab EDI, Processkoordinering, Masterdata Artikel Masterdata Kvalitet & Analys samt Masterdata Kund/Leverantör/Pris, 
Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen bör du vara driven, kommunikativ för att på ett effektivt sätt samarbeta med övriga delar i organisationen. Vi ser även att du besitter goda ledaregenskaper och brinner för att leda och coacha din organisation. Rollen kräver en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, IT eller annat relevant område. Meriterande är erfarenhet av att leda större arbetsgrupper med direktrapporterande gruppchefer samt tidigare erfarenhet av Axfoods processer.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 1 november eller enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor, Torsplan Stockholm.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb