Kassamedarbetare till nya Hemköp Stockholm Stadshagen

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Vi inom Hemköp och Tempo är stolta över att för andra året i rad ha utsetts till "Årets Karriärföretag" när Sveriges främsta arbetsgivare listas av Karriärföretagen. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hemköps mest moderna och nya butik 2023 i en helt ny stadsdel, ett stenkast från City!
Vi öppnar en träffsäker butik med stor inriktning till färskvaror, måltidslösningar och delikatess. En modern tappning av det absolut senaste inom matbutik. 

 

Vi kommer att vara ett härligt gäng om ca 25-30 medarbetare där organisationen är utformad med en Butikschef, Teamchef färskvaror, Teamchef kolonial och en kassaansvarig. Utöver ledningsgruppen kommer butiken framledes att söka olika avdelningsansvariga samt medarbetare när vi närmar oss öppningsdatum. Vi vet att medarbetaren är möjliggöraren för att vi ska nå vårt syfte med varför vi finns - "Att göra livet enklare för alla matälskare som vill äta gott varje dag". Vi satsar på intern karriär och har en lång rad med utbildningar både i butik och genom vår Axfoodakademien som stöttar med utbildningar.  Hos oss kan ni utvecklas internt.

Tjänsten avser tillsvidareanställningar på varierande timmar med start under hösten 2023. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.


Vill du vara med på en sällan skådad möjlighet, att bygga upp en helt ny butik och butikslag från grunden? Sök till vår nya butik, Hemköp Stadshagen!

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Vi ser med fördel att du som söker har butiks- och kassavana.


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen