Inaktiv platsannons

Butikspersonal Taxfree/Retail i Stockholm

Om tjänsten

Butikspersonal Taxfree/Retail

Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn. På Tallink Silja erbjuder vi ett roligt arbete med mångsidiga arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vår målsättning är att vara Östersjöns bästa serviceföretag varför kvalitet och personlig service alltid kommer i första hand.

Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 17 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. AS Tallink Grupp har 6800 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.


Brinner du för försäljning och vill vara en del av vårt härliga team ombord?


Vi på Tallink Silja Line söker nu service- och säljinriktad Store sales advisor/Butik till våra fartyg Silja Symphony och Galaxy för behovsanställning men även för framtida långtidsvikariat samt möjligheter till tillsvidare anställning.

Vi erbjuder ett arbete i en spännande miljö med ett butiksutbud inom fashion, taxfree och parfym/kosmetik.

Som Store sales advisor/Butik är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och andra aktiviteter. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande butiksmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till oss.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av försäljning/butiksarbete samt vana vid kassahantering. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och meriterande är produktkunskap inom parfym och kosmetik.

Vi söker dig som:

  • Känner stolthet i och fokus på att ge den bästa gästupplevelsen
  • Har arbetserfarenhet från försäljning och service
  • Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer
  • Har stort intresse för trender och våra produkter
  • Är serviceminded, flexibel, anpassningsbar samt van att arbeta under stress
  • Känner dig trygg i din arbetsroll och brinner för att arbeta med människor

För att lyckas bör du vara positiv, social och ha en hög servicekänsla. I ditt arbete får du ständigt möta nya människor vilket kräver att du har en god social kompetens. Du är målinriktad och engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas. Du är flexibel och van att arbeta i ett högt tempo samt tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom gott samarbete.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord, glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Finska, engelska och andra språkkunskaper är meriterande för att ge våra gäster ytterligare service ombord.

Är du vår nya kollega ombord?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida!

Intervjuer och inskolningsperioder sker löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Restaurang, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska