Inaktiv platsannons

UI-designer med fokus på mobilitet i Malmö

Om tjänsten

UI-designer med fokus på mobilitet

JA! Vi behöver dig för att fortsätta vår framgångsrika resa inom digitalisering av våra kunders visioner, i detta fall främst inom mobila enheter.

Vår UX-designer behöver någon som kan hjälpa till att skapa pixel-perfekt UI i våra ständigt växande kundprojekt. Enkelt uttryckt någon som kan fånga utseende och känsla i framarbetad UX-design och multiplicera den i alla scenarion för de olika applikationer vi utvecklar för våra kunders räkning.

Du är:
• bekant med Sketch, InVision och Illustrator, andra designverktyg är ren bonus
• antagligen i början av din karriär, iaf som UI-designer
• troligen mer av en ren talang än någon med livslång erfarenhet
• villig att utvecklas i snabb takt tillsammans med vårt team av superhjältar

Det här är både en fantastiskt rolig, omväxlande och samtidigt utmanande roll där du förväntas kunna hantera flera korta och långa projekt parallellt för våra kunder. En kundbas som växer sig stark inom framför allt stora varumärken då vi på Knowit är erkänt duktiga på att lösa problem och skapa innovationer, inte minst inom mobila lösningar.

Vårt specialistbolag Knowit Mobile i Malmö har en gedigen historik inom hela spektrat av mobilutveckling och driver tekniskt avancerade projekt för koncernens kunder inte bara i Skåne utan även i Stockholm, Göteborg, Norge och Finland.

Du som börjar här kommer att välkomnas av ett erfaret och tekniktungt men väldigt familjärt gäng samt få jobba med utvecklande uppdrag för intressanta kunder med utgångspunkt från vårt kontor i centrala Malmö.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)