Sedan 2004 har Kung Carls Bakficka varit känt inte minst för sina helgbruncher, brasserieluncher och trevliga bistrovällar. Nu har krogen svidat om och rest tillbaka till början av 1900-talet. Både inredning och smaker har fått influenser från förra sekelskiftet som genomsyrar de olika rummen. Här hittar du nämligen flera rum att äta, dricka och umgås i, lite som i ett riktigt hem. Vill du ha nytolkningar av sköna retrorätter serveras de i Köket, Orangeriet och Biblioteket.
Salongen och Skafferiet bjuder på enklare och snabbare alternativ. För konceptet står krögaren Jan Andersson
Hotellet har även en festvåning på fjärde plan med utsikt över Stureplan
Vi söker nu en extra bartender/servitör till fredagar och lördagar till vår nybyggda hotellbar som serverar klassiska drinkar. Du behöver viss erfarenhet eller är du kanske nyutbildad och vill lära dig mer.
Du ska vara glad, stresstålig och ha en "inga problem attityd". Sätta gästen i fokus och vara service minded
26-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!