Inaktiv platsannons

CNC operatörer i Svedala

Sandvik Mining and Rock Technology är en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Produktprogrammet omfattar bergborrning, bergavverkning, krossning, lastning och transportlösningar. Inom affärsområdet skapar vi förutsättningar för att möta utmaningar och krav från dagens marknad och, om möjligt ännu viktigare, de utmaningar som väntar oss i framtiden.

Om tjänsten

Inom produktområdet Crushing and Screening tillhandahåller vi marknaden med utrustning och applikationer som maximerar produktiviteten för våra kunder. Våra avdelningar Machining West och Machining East tillverkar delar respektive slitdelar till stenkrossar, och i takt med att efterfrågan ökar på såväl maskiner som delar utökar vi nu vår verksamhet och söker därför två drivna, säkerhetsmedvetna och lösningsfokuserade CNC-operatörer. Som medarbetare hos oss i Svedala får du rotera mellan olika typer av maskiner för att utöka din kompetens och möjlighet att vara med och utveckla verksamheten, samtidigt som din nyfikenhet och ditt driv skapar goda karriärmöjligheter inom koncernen.

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör är du delaktig i den kontinuerliga driften av vår produktion. Du ingår i ett sammansvetsat team som tillsammans ansvarar för att leverera i tid och med rätt kvalitet till våra kunder. Du arbetar också aktivt med att fortlöpande identifiera problem och bidrar till lösningar och förbättringsförslag som du sedan, tillsammans med arbetsledning och kollegor, implementerar och genomför. Vi sätter alltid säkerheten först och du utför ditt arbete i enlighet med Sandviks rutiner och processer för att garantera en säker arbetsplats. Arbetet sker under eget ansvar med fokus på ständiga förbättringar inom verksamheten.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och/eller arbetslivserfarenhet från skärande bearbetning med stora detaljer. Erfarenhet av CNC-styrda maskiner och automation, samt arbete enligt Lean och förbättringsarbete är ett plus. Du är en van datoranvändare och bekväm med att använda Office-paketet. För denna tjänst krävs det att du har mycket goda språkkunskaper i svenska, både i tal och i skrift, medan färdigheter i engelska är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ditt brinnande intresse för teknik och din höga arbetsmoral och höga ambitionsnivå. Ditt driv och din nyfikenhet leder dig till att på ett konstruktivt sätt ifrågasätta processer och bidra med alternativa lösningar och driva utvecklingen av verksamheten framåt. Dina värderingar stämmer överens med Sandviks kärnvärden (Customer Focus, Innovation, Fair Play och Passion to Win) och du är en god lagspelare som skapar bra stämning i gruppen. Vidare ser vi även att du är positivt inställd till förändringar, nyfiken på att lära dig nya saker och utvecklas samtidigt som du också delar med dig av dina kunskaper till kollegor.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Svedala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Svedala | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning