Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Ekonom i Malmö

Malmö | Skåne län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Vi är ett kreativt gäng som formar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Våra kunder uppskattar det vi gör och ger oss mer och mer tillit i våra samarbeten så vi rekryterar och växer för fullt. Nu behöver vi även förstärka vår ekonomifunktion i Malmö med en tjänst på initialt 50 %, högst troligt växer behovet framöver.

Om tjänsten

Ekonom Vill du vara med att fortsätta utveckla vår ekonomifunktion i Malmö?
Då är du varmt välkommen hit!

Vi är ett kreativt gäng som formar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Våra kunder uppskattar det vi gör och ger oss mer och mer tillit i våra samarbeten så vi rekryterar och växer för fullt.
Nu behöver vi även förstärka vår ekonomifunktion i Malmö med en tjänst på initialt 50 %, högst troligt växer behovet framöver.

Arbetsuppgifter
Du kommer att, tillsammans med nuvarande personal, jobba med att självständigt sköta löpande bokföring, upprätta bokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer. Vi ser gärna att du har ett intresse för affärs- och rapporteringssystem och att du brinner för att hitta nya sätt att nyttja och förenkla systemanvändningen i syfte att arbeta mer effektivt. Du har helt enkelt en bra övergripande förståelse för redovisningens alla delar och är uppmärksam både i det kort- och långsiktiga arbetet. Du kommer att jobba tätt tillsammans med VD och Ekonomichef.

Din erfarenhet
Det viktigaste för oss är att du har engagemang och en vilja och förståelse att tillsammans med kollegor utveckla och stödja vår gemensamma verksamhet. Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete samt gärna även av forecast-arbete och koncernrapportering.
Du har mycket goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift. Kunskaper i Business World från Unit4 ser vi som meriterande.
Som person är du trygg i dig själv och din kompetens. Du är självgående och strukturerad, har god vana av att prioritera och ta egna beslut utifrån riskbedömning och väsentlighet. Du gillar att jobba i en föränderlig miljö där du får ta ett stort eget ansvar. Vi tror därtill att du är prestigelös, lyhörd, flexibel och en mycket god kommunikatör.

Att jobba på Knowit
Vad kan vi erbjuda dig? Att växa och skapa skillnad tillsammans med härliga kollegor. Kreativt arbete, intressanta kunder, utrymme för att dela med sig av kunskap och möjlighet till personlig utveckling. Vi värderar en trygg och öppen kultur och sitter i ett nyrenoverat kontor centralt i Malmö.

Vi värdesätter att våra medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid till en balanserad vardag. Vi uppmuntrar och stödjer aktiv friskvård samt ger alla medarbetare möjlighet att ta del av förmånliga försäkringsprogram. Vi har även fördelaktiga pensionslösningar och en insikt i att gemensamt skapa långsiktigt gynnsamma anställningsförhållanden. Ett kvitto på detta ser vi i att det allt oftare händer att kollegor väljer att återvända till oss efter att ha testat på andra arbetsgivare.

Varmt välkommen med din ansökan (cv och personligt brev) senast 15 oktober. Vi utvärderar kandidater löpande, så sök gärna redan idag.

Publicerad den

17-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Ekonom i Malmö

Vi är ett kreativt gäng som formar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Våra kunder uppskattar det vi gör och g...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis