Inaktiv platsannons

Trainee Marknadsföring och Kommunikation i Stockholm

40 timmar per vecka

Om tjänsten

Din roll

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Programmets introduktionsfas inleds med en månads inarbetning på kommunikationsavdelningen för att lära känna området. Därefter tillbringas 1,5 månad inom vår kärnverksamhet– butiksförsäljning. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för denna. Försäljningsorganisationen presenteras genom arbete i den dagliga driften i butik och inom ramen för denna tid ges även möjligheten att tillbringa tid på ett av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del kallas uppbyggnadsfasen, denna består av tre block om vardera tre månader där du får erfarenhet av huvudinriktningen och två delinriktningar. Inledningsvis genomförs fördjupande inarbetning hos kommunikationsavdelningen. Vidare görs en fördjupning i försäljningsorganisationen. Den sista delinriktningen genomförs hos marknadsavdelningen på huvudkontoret med kompetensbreddning i samarbete med olika underinriktningar.

Under den tredje och sista fasen fortsätter den fördjupade inarbetningen på kommunikationsavdelningen där du under 6 månader deltar och driver projekt och förbereder dig inför den roll som är tilltänkt efter programmets slut.

Din bakgrund

Vi tror att du har en akademisk utbildning, med inriktning mot marknadsföring eller kommunikation. Stor vikt läggs vid din kommunikativa förmåga och känsla för att uttrycka dig i tal och skrift. Utöver kravet att vara en duktig skribent och ha vana av att använda det svenska språket ser vi kunskaper i tyska som mycket meriterande då det är vårt koncernspråk.

För att trivas hos oss är du en driven, öppen och initiativrik person. Du är nyfiken, kreativ och har en stark vilja att förstå sammanhang och lära dig nya saker.

Vad vi erbjuder

Lidl satsar på sina traineer och du kommer att delta i ett flertal interna utbildningar som förbereder dig för din framtida roll. Detta ger dig också goda förutsättningar att på sikt kunna gå vidare inom organisationen.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde 5 mars 2018. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse? Ansök redan idag.


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Traineeship
Typ av jobb
Försäljning / Inköp, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska