Inaktiv platsannons

IT tekniker med intresse för ekonomi i Halmstad

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige år 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 171 butiker runt om i Sverige. Ekonomiavdelningen i region syd består i dagsläget av en gruppchef, en IT-tekniker och fyra ekonomiassistenter. Kontoret ligger i direkt anslutning till centrallagret i Halmstad.

Om tjänsten

Din roll

Som IT-tekniker hos oss på Lidl är du den viktiga länken mellan regionens 74 butiker och berörda avdelningar på centrallagret. Tjänsten innebär ett mycket varierande arbete och daglig kontakt med våra butiker och kollegor på lagret. Tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen administrerar och förmedlar du information och data till och från olika avdelningar inom vår organisation. Du är ansvarig för att lösa IT-relaterade incidenter som inkommer via vårt ärendehanteringssystem (Service Now) och telefon. Du kommer att hjälpa användare på lagret med IT-support samt arbeta med att lösa incidenter som inträffar i butik. Detta arbete kommer att utföras i nära samarbete med IT-avdelningen på HK i Solna. Utöver IT så kommer ditt arbete även att bestå i att vara behjälplig när det gäller controlling, reporting och övriga ärenden som inkommer via telefon, mail eller på plats. Du kommer även att ansvara för att stämma av priser, sortera prisskyltar och skicka ut post till butikerna.

 
Din bakgrund

Vi ger dig med avslutad gymnasieutbildning (eller eftergymnasial utbildning) med inriktning på IT och/eller ekonomi/administration, möjligheten till ett stimulerande arbete där du blir en betydelsefull länk för fortsätt hög kvalitet på vår administration. Vi ser det som en stor fördel om du har tidigare erfarenhet från detaljhandeln.


Som person är du social, noggrann, strukturerad och har en mycket god administrativ förmåga. Du är serviceinriktad, positiv och ett högt tempo är något som du trivs med. Egenskaper som karaktäriserar dig är att du är strukturerad, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Du är en person med hög ambitionsnivå och som trivs med att arbeta självständigt och under eget ansvar. Har du kunskaper i engelska och/eller tyska samt tidigare erfarenhet av  IT-support och/eller controlling, reporting är det meriterande för oss.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans.  Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling.

Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Halmstad | Detaljhandel | Deltidsjobb