Inaktiv platsannons

Merchant Integration Manager i Malmö

Om tjänsten

På varuhuset CDON.COM har vi arbetat med e-handel sedan 1999. Hos oss finns karriärmöjligheter inom allt från marknadsföring, försäljning och inköp till IT, logistik, ekonomi och kundservice. Nu söker vi en Merchant Integration Manager, och letar efter dig som har ett genuint intresse för kundservice och teknik.

Beskrivning av tjänsten

Som Merchant Integration Manager kommer du att ha det yttersta ansvaret för tilldelade system och processer samt de tekniska krav/dokumentationer som krävs för att utveckla metoder för integrationsprocesser. Rollen innebär en aktiv involvering i leverans och support och du kommer att vara en naturlig länk mellan våra externa säljare och vårt Scrum team. Utöver ett nära samarbete med teamet på CDON Marketplace så kommer du att arbeta nära våra Merchants (externa säljare), integrationsparters, produktägare och våra agila utvecklingsteam.

Vem är du?

Vi söker dig med ett genuint intresse för kundservice och teknik som har en djup teknisk förståelse och skrivförmåga. För rollen krävs att du är kunddriven och öppen, trivs med att arbeta nära kunder och har en utmärkt kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom e-handel med integration av mer eller mindre komplexa system och att du har en förståelse för projektledning. Du har en teknisk kompetens avseende datarepresentation så som XML & JSON samt RESTful API. Utbildning är inget krav, men vi ser det som meriterande om du har en utbildning som Systemvetare eller motsvarande.

Vad erbjuder vi?

Förutom en utmanande och betydelsefull tjänst kommer du få vara en del av en rörlig organisation med snabba förändringar. CDON.COM är en av de största och äldsta inom E-handel och vi genomgår just nu en stor förändringsresa mot att bli ett fullfjädrat CDON Marketplace. Hos oss är det högt tempo med fokus på försäljning, med en kultur som främjar enastående prestationer, där kundnöjdhet och resultat alltid kommer först och där driv och vilja kan ta dig väldigt långt.

Hos oss händer det nya saker hela tiden och du kommer att få jobba med nya och roliga projekt. Här är korta beslutsvägar och du kommer att få ett stort ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du dessutom arbeta med flera härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag i ditt arbete, på kontoret är vi ca 150 medarbetare som gillar att umgås med varandra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Malmö med start i februari. Varmt välkommen med din ansökan!

Om CDON.COM

CDON.COM är en ledande internetbutik i Norden. Från att ursprungligen ha sålt CD-skivor och mediaprodukter har sortimentet successivt breddats och idag erbjuder vi våra kunder ett gigantiskt produktutbud. Vi arbetar aktivt för att hela tiden utöka vår marknad för att vara Nordens största varuhus på nätet. CDON Marketplace är under stark tillväxt och totalt har över 1000 externa aktörer knutits till marknadsplatsen och säljer idag sina produkter på vår sajt.

CDON.COM är också en del av Qliro Group som är en ledande e-handelskoncern i Norden. Det är också en av de största och mest diversifierade. Sedan lanseringen inom MTG 1999 som affärsområdet CDON har vi vuxit till omkring 4,5 miljarder kronor i omsättning, nästan 300 miljoner besökare per år, 4 miljoner aktiva kunder och över 20.000 order per dag. Koncernen sysselsätter cirka 900 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly & NLY Man, Health & Sports Nutrition (Gymgrossisten, Bodystore, Milebreaker, Fitness Market Nordic) samt betaltjänsten Qliro Financial Services.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)