Inaktiv platsannons

Systemansvarig Teknikområde Kommunikation till Axfood IT i Stockholm

Om tjänsten

Axfood är företaget där vi tillsammans skapar inspirerande och tydliga matkoncept i både egenägd och handlarägd regi. Som Systemansvarig för teknikområde kommunikation kommer du att vara med och driva aktiv utveckling och leverans av IT-stödet till hela organisationen i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar vi mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens. Vi har infört SAP som affärssystem. SAP installationen är central i vårt systemlandskap där masterdata-, ekonomi-, pris och sortiment-, och logistikprocesser samsas. I enlighet med vår strategi har vi nu ett utökat fokus på våra kunder och startar projekt för den långsiktiga utvecklingen av digitala kundmöten med hjälp av bl.a. Hybris och agila metoder.

Det här får du göra

Du kommer ansvar för gruppen inom teknikområdet kommunikation vars uppgift är att säkerställa en stabil drift av Axfoods datakommunikation, nätverk och IP-telefoni. Som Systemansvarig Teknikområde Kommunikation kommer du att ha en bred och spännande roll med ansvar för att säkerställa lösningarna följer funktionellt fastställda strategier. Du kommer att driva och följa upp teknikområdet arbetet.

Vidare har du ansvar för att säkra upp att dokumentation finns framtagen och att vi följer ”Life cycle” processen för ingående system och tjänster. Du är delaktig och tar fram underlag i budgetarbetet och ansvarar för att underhållsplanering och kvalitet är säkerställt. I din roll blir du även kravansvarig i samarbete med leverantörer som levererar tjänster till oss inom teknikområdet samt internt inom Axfood. Du kommer ingå i en mindre grupp som har stort ansvar och det finns möjlighet att testa olika tekniker inom området.

I rollen som Teknikområdesansvarig Kommunikation hos oss kommer du få möjligheten att ha en omväxlande roll där du medverkar i projekt, driftärenden och datacenter. Du kommer att jobba med drift, underhåll, förvaltning samt design och utveckling av våra lösningar inom kommunikation. Delar av ditt arbete kommer att innefatta förbättringar av befintliga lösningar samt nya lösningsförslag enligt verksamhetens önskemål. Du kommer ingå i avdelningen Användarplattform.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med budget samt har ledarerfarenhet. Vi ser att du arbetar taktiskt och operativt samt medverkar till att ta fram strategier inom kommunikationsområdet. Du ska vara van vid att arbeta nära övriga delar av infrastruktur för att säkerställa resultatet.

Verksamhetsutvecklingen drivs till stor del på Leveransenhets- och Axfood IT nivå och det ställer krav på en hög grad av samverkan med andra ansvariga inom olika teknikområden, chefer och medarbetare utanför avdelningen.

Vi vill även att du har arbetat i ett antal år med drift, underhåll och förvaltning av datakommunikation. Du har fördjupade kunskaper inom Checkpoint och Cisco infrastruktur, switchar, routrar, brandväggar och trådlösa nät motsvarande CCNP och molnlösningar.

Vi söker du som har:
• Relevant högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• God kunskap om Cisco produktportfölj.
• Erfarenhet av ITIL
• Certifieringar inom | datacenter | security | wireless är meriterande
• Meriterande om du har erfarenhet av Citrix Netscaler alternativt lastbalansering.

Du är en person som trivs med att arbeta med förändringar och har förmåga att se nya möjligheter. Du är van att tänka och arbeta proaktivt för att förebygga fel. drivande och resultatorienterad. Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga och har ett strukturerat arbetssätt. Det krävs också att du är serviceinriktad och är lyhörd inför verksamhetens behov. För att trivas hos oss ska du leva våra värderingar, som är: Vi har koll, Vi vågar, Du är viktig, Vi är starka tillsammans och Butiken är scenen.

Publicerad den

01-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb