Inaktiv platsannons

Förvaltningsledare Kundprogram i Stockholm

Om tjänsten

Är du intresserad av försäljning, lojalitetslösningar, mat och hållbarhet i kombination med IT? Vill du arbeta med innovativ utveckling nära beställare och utvecklare? Tror du att digitalisering och automatisering är framtiden? I så fall är du kanske den vi söker som vill arbeta som Förvaltningsledare på Axfood IT inom avdelningen Butiksutveckling. Här får du möjlighet att vara med och påverka och driva förändringen mot nya spännande lösningar.

Bli en av oss

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier.
På Axfood IT arbetar vi mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens.

Axfood IT är ansvariga för att leverera stabila och säkra IT-lösningar i ett innovativt systemlandskap. Kund/lojalitets-programmen är integrerade mot olika system i våra fysiska butiker, e-handelssystem och BI-lösningar. Vi arbetar nu med nästa nivå av lösningar inom området Marketing Automation. Dessa lösningar kommer att skapa nya försäljningsmöjligheter och möjliggörande av nya automatiserade processer.

Det här får du göra

Du kommer att ha ett förvaltningsledaransvar inom avdelningen Butik, där du kommer att teamleda cirka 10 personer, anställda och konsulter med roller såsom Applikationsspecialister och Utvecklare. I din roll ingår att leda dessa personer operativt och se till att vi följer våra förvaltningsplaner.

I rollen som förvaltningsledare för Kundprogram kommer du att hantera, driva och följa upp våra lösningar för de olika kund/lojalitets-programmen som Axfood varumärken Willys och Hemköp har och utvecklar. Vidare blir ditt ansvar att tillsammans med andra i liknande roller hantera nya lösningar så att vi ligger i framkant och styr utvecklingen inom Axfood mot de lösningar som vi finner passande.

Du kommer även vara ansvarig för de SLA mot verksamheten som ingår och se till att vi efterföljer det vi lovar. Vi arbetar bi-modalt, vilket innebär att vår systemutvecklingsmodell hanterar både releasebunden och agil utveckling. Det viktigaste i ditt uppdrag blir att vara länken mellan verksamhet och IT och att leda teamet utifrån ställda mål.

Det här förväntar vi oss

Följande kompetens och erfarenhet önskas:
• Universitetsutbildning Högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT/ Ledarskap
• Bakgrund inom systemutveckling gärna erfarenhet från arbete med lösningar för lojalitet och kundprogramslösningar
• Kunskap om förvaltning, support och projekt
• Ledarerfarenhet minst 3 år
• Erfarenhet av Oracle Siebel är meriterande

Vi tror att du tidigare kan ha haft roller som projektledare eller förvaltningsledare. Du har jobbat nära verksamheten och är intresserad av nya lösningar och idéer. I rollen som Förvaltningsledare är det centralt att du trivs med ett varierat arbete där du dels får möjlighet att förbättra befintliga processer samtidigt som du gärna vill utforska nya områden.

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och har förmåga att driva arbetet framåt på ett socialt och kommunikativt sätt. För att trivas i rollen är det även viktigt att du har förmåga att hantera förändringar och är nyfiken på nya utmaningar samt en vilja att skapa resultat. Det är även betydelsefullt att du gillar att ha koll då du kommer ansvara för en del uppföljning och rapportering.

Vi tror även att du är en lagspelare och ser möjligheterna med att hjälpa andra och kunna bidra med din kunskap där det behövs. Dessutom är det viktigt att du är duktigt på att leda andra och är ansvarstagande för ditt team samt ser helheten i leveransen, då vi har en stor del delat ansvar mellan avdelningarna.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb