Inaktiv platsannons

Teamchef Kassa - Hemköp Stockholm City

Om tjänsten

Tillsammans med en av Sveriges mest spännande butiker, Hemköp Stockholm City Saluhall söker vi nu en Teamchef Kassa. För att trivas i rollen hos oss uppskattar du att få ta ett stort ansvar, driva din avdelning framåt och du känner dig bekväm med att leda en stor arbetsgrupp genom en förändringsresa i en nyligen ombyggd och modern butik.
Bli en av oss
Vi söker en Teamchef Kassa som arbetar för att skapa en inbjudande och serviceinriktad kassaavdelning där kunden alltid står i centrum. Du leder de övriga Kassamedarbetarna i kassalinjen och i våra självutcheckningskassor.
Det här får du göra
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är schemaplanering, utvecklingsarbete, rekrytering samt utbildning av nya medarbetare, redovisning, rapportering och kundkortsansvar. Vidare är du ansvarig för att den dagliga driften fungerar i kassalinjen och i förbutiken samt även för kassaredovisningen. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga avdelningarna. Vi vill att du har erfarenhet från retail i en motsvarande roll. Att du har passion för mat ser vi som en självklarhet samt att du gillar att leda medarbetare.
Det här förväntar vi oss
Du är kommunikativ, glad, positiv, stresstålig och brinner för att arbeta med kunder och medarbetare. Dessutom är du bra på att driva försäljning, är handlingskraftig och lösningsinriktad. Butiken har goda framtidsutsikter och är under utveckling. För rätt kandidat innebär detta att det finns utrymme för att utvecklas inom butiken och inom företaget.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb