Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Hemköp Stäket i Stockholm

Om tjänsten

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Vill du ha ett serviceinriktat jobb som handlar om mat, människor och försäljning? Som Butiksmedarbetare får du arbeta i högt tempo, både på egen hand och tillsammans med ett team. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?
Bli en av oss
På Hemköp Stäket är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till vår butik söker vi nu dig en butiksmedarbetare som vill arbeta i kassan, på kolonial eller i färskvaruavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid där provanställning tillämpas.
Det här får du göra
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.
Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Du har tidigare arbetat med delikatesser och är nyfiken på mat.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb