Inaktiv platsannons

Butikssäljare Frukt & Grönt Stora Coop Kållered

Vi söker dig som är driven, positiv, brinner för kundbemötande samt har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en levande avdelning som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande avdelning. Vidare drivs du av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Arbetsbeskrivning:

Som säljare på vår frukt- & gröntavdelning kommer du arbeta för att kunden ska mötas av en välfylld, välplanerad och fräsch avdelning alla dagar i veckan. En förutsättning för detta är att du är noggrann, samtidigt som du trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Erfarenhet inom området är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/veckan med tillträde enligt ök.

Vad vi erbjuder:

  • Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.
  • Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
  • Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Vad vi ber om:

  • Ingen utbildning krävs.
  • Erfarenhet inom området är meriterande.
  • En förutsättning är att du är noggrann, samtidigt som du trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.
  • Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team.
  • Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande avdelning. Vidare drivs du av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kållered
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Sommarjobb
Ansvarig för
Butikssäljare Frukt & Grönt Stora Coop Kållered
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska