Inaktiv platsannons

Innesäljare / Ordermottagare till internationellt företag (via Bravura) i Stockholm

Är du en strukturerad och ordningsam person som brinner för service och försäljning? Har du även intresse och erfarenhet av administration och vill arbeta i en spännande roll med variation och mycket eget ansvar?

Arbetsbeskrivning:

Bravura söker en innesäljare till ett företag verksamt inom Automationsbranschen. Företaget är världsledande inom området industriell pneumatik. Kontoret är beläget söder om Stockholm, avdelningen för innesälj präglas av kamratskap och kämparanda.

I rollen som innesäljare arbetar du heltid, måndag till fredag under kontorstid. Uppdraget är ett längre uppdrag med start omgående.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare/ordermottagare är din primära uppgift att öka företagets försäljning genom att arbeta med både befintliga och potentiella kunder. Du genomför marknadsundersökningar och leveransundersökningar samt svarar på inkommande samtal från kunder som du hjälper med ärenden och tekniska frågor. Vidare är du i rollen huvudansvarig för orderregistrering via telefon och mejl samt offertregistrering och prisförfrågningar.

Vad vi erbjuder:

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieexamen
  • Erfarenhet av kundservice, sälj eller administrativt arbete
  • Du har goda kunskaper i Office-paketet
  • Erfarenhet från affärssystemet Movex är meriterande

Som person är du social, öppen och serviceinriktad med stor förståelse för kunders olika behov. Du bör vara flexibel, ordningsam och strukturerad då flera olika arbetsuppgifter kan vara aktuella under samma dag. För att nå dina uppsatta mål arbetar du strukturerat, målfokuserat och är inte den som ger sig i första taget

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Försäljning och service, administration
Typ av jobb
Kontor / Administration , Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)