Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare, semestervikariat i Skara

Julas kundserviceavdelning består av ca 35 st medarbetare som handhar över 2 miljoner kontakter via samtal, mejl och chatt per år. Vi arbetar efter uppsatta mål och en fastställd servicepolicy. Varje medarbetare får regelbundet återkoppling på sin arbetsinsats genom coaching och medlyssning. Vi utbildar och utvecklar våra anställda inom kundbemötande och produktkunskap.

Arbetsbeskrivning:

Som medarbetare på Jula Kundserviceavdelning ansvarar du för inkommande samtal och mejl från kunder. Chatt och utgående samtal i servicesyfte kan också vara en del av din arbetsdag. Kundernas ärenden gäller ofta produktförfrågningar och prisuppgifter men även frågor om reservdelar och teknisk support förekommer i stor utsträckning. Många kunder vill också ha information om vår kundklubb eller ansöka om ett företagskort. På ett serviceinriktat och coachande sätt besvarar du frågor och bidrar till goda kundrelationer. Du jobbar dagligen med telefon och dator och du växlar snabbt mellan olika program.  
 
Arbetets omfattning: Vi söker dig som vill arbeta ca 70% schemalagd tid där även helger ingår.  

Vad vi erbjuder:

  • Jula är mycket mer än ett varuhus. Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka, det är upp till dig!
  • Hos oss jobbar engagerade och drivna medarbetare som ständigt strävar efter att förbättra Jula och våra kunders upplevelse.
  • Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Vad vi ber om:

  • Vi söker dig som är ekonomi eller - teknikutbildad lägst i årskurs 2 på gymnasienivå eller har erfarenhet som bedöms som likvärdig
  • Meriterande är om du tidigare arbetat inom servicerelaterade yrken.
  • Du är en god kommunikatör och älskar att ge effektiv och god service.
  • Du skall ha god datorvana.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Talar och skriver du dessutom norska är det meriterande.

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är glad, positiv och gillar att arbeta i grupp. Vidare är du nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker. Det viktigaste för dig är att se till att kunden blir nöjd samtidigt som du har lätt att behålla lugnet i perioder när det är mycket att gör

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skara
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Sommarjobb
Ansvarig för
Kundservicemedarbetare, semestervikariat
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kontor / Administration | Detaljhandel | Deltidsjobb | Sommarjobb