Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent, leverantörsreskontra - 75-100% i Stockholm

Vill du arbeta hel- eller deltid? Du bestämmer!

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning en driven och prestigelös ekonomiassistent till leverantörsreskontra. Kundföretaget är ett väletablerat företag inom service som har kontor i moderna lokaler med öppet kontorslandskap i Stockholm. I rollen som ekonomiassistent kommer du att hantera arbetsuppgifter såsom registrering och kontering av leverantörsfakturor, attest, betalning och månadsavstämningar. Du har en naturlig kontaktyta mot kollegor och leverantörer. Uppdraget och behovet hos kunden är mellan 75-100% beroende på dina önskemål. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 8 månader med start omgående. För rätt person finns chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent är du en del av en ekonomiavdelning som präglas av öppenhet och hjälpsamhet. Du samarbetar med kollegorna på leverantörsreskontra och hanterar arbetsuppgifter såsom registrering och kontering av leverantörsfakturor, attestflöde, betalningar, löpande bokföring och månadsavstämningar. Du har dels en naturlig intern kontaktyta gentemot kollegor och dels en naturlig extern kontaktyta gentemot leverantörer.

Det här är tjänsten för dig som har en god kunskap inom leverantörsreskontra och bokföring. Du välkomnas till väletablerat och inkluderande företag som vill se dig utvecklas samtidigt som du bidrar i rollen som ekonomiassistent på leverantörsreskontra!

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent på leverantörsreskontra sedan tidigare. Du har en god förståelse för leverantörsreskontraflödet och en god förståelse för löpande bokföring. Du är systemvan och är lättlärd i system. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du driven och engagerad i ditt arbete. Du är strukturerad, ansvarstagande och lägger vikt vid kvalité i din administration samtidigt som du har en god serviceförmåga som gör att du tar tag i saker som behöver göras och hjälper dina kollegor.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej