Inaktiv platsannons

Semestervikarie Innesälj/Grossistkoordinator i Linköping

HKScan i Linköping är ett av regionens största privata företag med ca 600 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av huvudprocesserna slakt, styckning, konsumentpackat samt charktillverkning. I Linköping har vi HKScans distributionscentrum, NDC. I vår roll som marknadsledare driver vi den snabba branschutvecklingen och arbetar systematiskt på samtliga nivåer i organisationen med utveckling. Nu söker vi semestervikarier till Innesälj.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Innesälj, består av en säljchef, innesäljare och grossistkoordinatorer. Som innesäljare jobbar du med försäljning och kundvård via telefon. Du ringer upp befintliga kunder för att sälja vår produkter, sälja in kampanjer eller överskott. Vidare koordinerar du kund/grossist/transport på dina kunder. Vi håller till i Tornby tillsammans med ett 30 tal kollegor i olika roller.

Vem är du?

Vi tror att du är i början av en högskoleutbildning. Du är en van dataanvändare och tycker om att prata i telefon. Som person är du glad och positiv och har lätt att knyta och bibehålla både nya och gamla kontakter. Då vi emellanåt jobbar i ett högt tempo, men samtidigt ska hålla en god kundkontakt, är det viktigt att du är stresstålig.

HKScan värnar om en god arbetsmiljö och hälsokontroller och slumpmässiga alkohol- och drogtester kan förekomma före och under din anställning.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Sommarjobb, Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Försäljning / Inköp | Sommarjobb | Vikariat/Projektanställning