Inaktiv platsannons

Key Account Manager - Seniorer i Stockholm

Om tjänsten

Tallink Silja är i en expansiv fas där vi tack vare stor efterfrågan har utökat våra avgångar till 35 stycken per vecka. Vi har en stark tillväxt inom gruppen Seniorer och ser en ständig ökning av resor till våra populära resmål i Finland och de baltiska länderna. Nu vill vi ta nästa steg i den här positiva utvecklingen och söker därför en resultatorienterad Key Account Manager, som kommer att arbeta med seniorer som målgrupp.

Som Key Account Manager ansvarar du för att skapa tillväxt inom ditt område, och du arbetar både med våra befintliga kunder samt nykundsbearbetning. I rollen ingår att utveckla produktportföljen och att hitta nya spännande reseupplägg för att attrahera våra kunder. En annan viktig del i arbetet är att representera Tallink Silja på mässor samt olika evenemang, och du deltar ibland på resor tillsammans med dina grupper.

Teamet som du kommer att arbeta i består av ett härligt gäng som präglas av framåtanda och värme, med fokus på försäljning, service och nöjda kunder.​ Vi på Tallink Silja värdesätter och arbetar alltid utifrån våra ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism. 


Ansvarsområde och arbetsuppgifter:

  • Utveckla relationer och skapa tillväxt inom seniorsegmentet
  • Identifiera nya affärsmöjligheter på marknaden och driva nykundsbearbetning.
  • Planera och organisera säljaktiviteter och mässor i enlighet med riktlinjer och budget
  • Förhandla och implementera befintliga och nya avtal
  • Skapa attraktiva resepaket och koordinera aktiviteter på resmålen
  • Företräda Tallink Silja på events och mässor med kunder och partners

Din profil:

  • Minst 5 års erfarenhet av försäljning, gärna inom resebranchen eller andra typer av upplevelser
  • Affärsdriven, gillar utmaningar och är van att arbeta självständigt och proaktivt
  • Förmåga att arbeta strukturerat och säkerställa resultat enligt mål
  • Duktig på att förstå våra seniorkunders behov och att kommunicera lösningar
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskap i ett eller flera baltiska språk är meriterande
  • Vi ser gärna att du har en koppling till de baltiska länderna och brinner för kultur och historia

 Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och utmanande arbete med trevliga kollegor i våra nya, fina lokaler i Värtahamnen. Tjänsten är på heltid och tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid. Arbetstiden är förlagd till kontorstid och vi erbjuder lön enligt kollektivavtal. 

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 mars 2018.
Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag!

Vid frågor, skicka e-post till: Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida.

 

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Restaurang, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej