Inaktiv platsannons

Prisstrateg i Stockholm

Vi söker en driven, analytisk och erfaren Prisstrateg till Hemköpkedjans supportkontor i Stockholm. Bli en av... Som Prisstrateg inom Hemköpskedjan får du en betydande roll i att utveckla företagets prissättning och kunderbjudande. Din...

Om tjänsten

Vi söker en driven, analytisk och erfaren Prisstrateg till Hemköpkedjans supportkontor i Stockholm.

Bli en av oss

Som Prisstrateg inom Hemköpskedjan får du en betydande roll i att utveckla företagets prissättning och kunderbjudande. Din roll kommer ingå i de centrala utvecklingsprojekt inom Axfood där de ska ta nästa steg i att utveckla koncernens prissättning.
Du arbetar i nära samarbete med övriga prisstrateger, Hemköpskedjans försäljningsavdelning och Axfoods inköpsorganisation. Du kommer att arbeta med konsumentprissättning utifrån företagets pris- och kedjestrategier och vara en del av analysavdelningen - ett positivt team som präglas av glädje och samarbetsvilja.
Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete som Prisstrateg med spännande utmaningar, högt tempo och en stor vilja av att skapa positiva resultat. Din personliga drivkraft i kombination med din förmåga att leverera starka resultat är viktiga egenskaper.
För att lyckas i rollen som Prisstrateg är det bra om du har erfarenhet av att arbeta med mat och färskvaror. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar med både Hemköp och Tempo. Din placering är på Hemköps supportkontor i Stockholm.

Det här får du göra

▪ Strategisk prissättning
▪ Delta i utvecklingsprojekt
▪ Uppföljning mot budget, kedjestrategi, kategoriplaner
▪ Underhåll och utveckling av Hemköps och Tempos prisstrategier och taktiker
▪ Framtagande av input till kategoriplaner och kedjestrategi
▪ Rådgivande funktion till butik i prissättningsfrågor
▪ Löpande prissättning
▪ Analys av konkurrenters prissättning

Det här förväntar vi oss

▪ Erfarenhet av att arbeta med stora datamängder och arbeta mot fastställda mål
▪ Utvecklat och implementerat prisstrategier
▪ Stort intresse av hur man skapar och driver försäljning
▪ Erfarenhet av ett analytiskt arbetssätt och att fatta faktabaserade beslut
▪ Goda kunskaper i Officepaket, främst Excel på hög nivå
▪ Eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom handel

För rätt person erbjuds goda anställningsvillkor och stor möjlighet till utveckling i företaget. Du välkomnas in i en familjär företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som drivs av nya utmaningar. För Hemköp är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Hemköp uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla sina tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med företaget
ses som en självklarhet. Via Axfoodakademien, koncernens utbildningsenhet, erbjuds ett antal utbildningar som ger medarbetaren förutsättningar att utvecklas i sin roll och inom koncernen. Hemköp erbjuder en arbetsplats med tydliga gemensamma värderingar där alla strävar åt samma mål.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb