Inaktiv platsannons

Arbetsledare Mat.se Lager Stockholm

Om tjänsten

MAT.SE är en av Sveriges ledande matbutiker för E-handel där fokus ligger i att leverera mat av hög kvalitet till rätt pris. När du handlar på MAT.se ingår alltid hemkörning och dina varor levereras i obruten kylkedja. Nu söker MAT.SE en Arbetsledare till sitt plocklager i Årsta, Stockholm!
Bli en av oss
Vi tror på våra medarbetare och tar vara på deras drivkraft och motivation till att utvecklas. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom Axfoodkoncernen. Som ansvarig för vårt Stockholms lager är du en nyckelperson som är med och påverkar.
Det här får du göra
Ansvarsområden och nyckeluppgifter Du driver och utvecklar den dagliga operativa lagerverksamheten där du leder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet med din personal, lastning och transporter. Du har personalansvar för en grupp om ca. fem personer. Du ansvarar för att utveckla både medarbetarna och gruppen som helhet. Du arbetar med den operativa verksamheten som innefattar underleverantörer på plats i lagret som har arbetsledare, lageradministratörer och distributörer som sköter plock och pack samt distribution. Du ansvarar också för att höja lagrets kvalitet och att effektivisera resurser tillsammans med ledningen. Du har fokus på ständiga förbättringar. Du samarbetar tätt med andra arbetsledare på andra orter och din personal. Du rapporterar till driftchefen för MAT.se
Det här förväntar vi oss
Kvalifikationer För oss är gott ledarskap nyckeln till framgång. Som ledare är du tydlig i språk, budskap och handlingar. Du sätter mål och visioner tillsammans med dina medarbetare och skapar delaktighet, glädje och engagemang. Du behöver ha förmågan och modet att prioritera i vardagen och du är öppen för förändring, värderar möjligheter mot risker och vågar prova nya idéer. B-körkort är ett krav, likväl god datorvana. Du behöver behärska Svenska obehindrat i tal och skrift. Har du en eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller ledarerfarenheter, är det meriterande. Arbetet kräver att du är prestigelös och beredd att hugga i.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb