Inaktiv platsannons

Butikssäljare (sommarvikariat) Växjö | Netto

Är du vår nya butikssäljare? Vi söker nu sommarvikarie till vår butik och letar efter dig som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Om tjänsten

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor.


Arbetsuppgifter
Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.


Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.


Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag.


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder dig
Hos Netto får du ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!


Anställningenperioden är tidsbegränsad under juni-augusti med möjlighet till förlängning. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar dig till att inkomma med dina ansökningshandlingar snarast möjligt då urval sker löpande.

Publicerad den

18-02-2019

Extra information

Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Sommarjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Detaljhandel | Deltidsjobb | Sommarjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis