Inaktiv platsannons

Site Controller i Linköping

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vårt utbud består av ansvarsfullt producerade köttbaserade produkter och måltider, samt innovativa lösningar som gör vardagen lättare för våra kunder.

Om tjänsten

2018-04-06 kl 10:30 Site Controller

För oss får bara det bästa hamna på gaffeln. Det betyder att vi strävar efter att erbjuda välsmakande produkter med hög kvalitet som framställts på ett hållbart och ansvarsfullt sätt i enlighet med vårt nordiska arv.
Som en del av vår familj med över 7 000 medarbetare från skilda bakgrunder kan du vara med och omsätta den här visionen till verklighet med hjälp av vår strategi Inspire, Lead, Care. Vi tror att karriärmöjligheter, yrkesmässig utveckling, innovation och samarbete är sådant som skapar ett gott och dynamiskt arbetsklimat.
Vi går i bräschen genom att se till att vår verksamhet har en positiv inverkan på samhället och miljön. Eftersom vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel kan vi erbjuda en stor yrkesmässig bredd, från etiska djurinköp till innovativ marknadsföring. Med fokus på våra medarbetares karriärutveckling, deras säkerhet och hälsa ger vi dig utmaningen att se till att bara det bästa hamnar på gaffeln.

Rollen:
Operations controlling Sweden söker nu en Site Controller som ansvarar för uppföljning, rapportering och prognos för produktionsplatsen Linköping. Tjänsten ingår i ett controllerteam för platsen Linköping och ditt ansvarsområde blir ett eller flera produktionsområden.
Controllern driver och utvecklar rapportering inom sitt ansvarsområde, analyserar ekonomiskt utfall och identifierar förbättringsområden. Arbetet innebär ett mycket nära samarbete med verksamhetsansvariga för platsen och de aktuella produktionsområdena. Controllern kommer att ingå i den lokala platsledningen och deltar även i ledningsmöten för delfunktioner.
Operations controlling Sweden består ett team med sitecontrollers lokaliserade på olika anläggningar i Sverige. Det finns också ett nära samarbete med redovisningsavdelningen.


Huvudsakliga ansvarsområden:

• Bokslutsprocess månadsvis
• Prognosprocess kvartalsvis
• Veckouppföljning
• Utöver detta ingår arbete med produktkalkylering, investeringsberäkningar och diverse projekt som kan vara aktuella.

Rapportering:

Du rapporterar till chefscontroller, finans som är placerad i Skara.

Det här förväntar vi oss av dig:

Du är civilekonom eller motsvarande, med några års erfarenhet av arbete inom controlling eller redovisning. En viktig egenskap är förmågan att förklara ekonomiska samband och en vilja att skapa förändring. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt gärna i M3.
Du har integritet och en mycket stark egen drivkraft. Du har initiativförmåga och förmåga att kunna arbeta självständigt. Du är tydlig och har god pedagogisk förmåga.
Det här kan du förvänta dig av oss:

Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum och vi ger möjlighet till utveckling av både dig som individ och vår verksamhet. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Försäljning / Inköp | Ekonomi / Juridik | Jobb för controllers | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)