Inaktiv platsannons

Kommunikatör med känsla för grafisk design i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till enheten Kommunikation & Branding inom ISS söker vi nu en driven och självgående kommunikatör!

Vi söker dig med en hög känsla för design och formspråk och som brinner för varumärkes- och profilfrågor. Du är en god skribent, har förmågan att anpassa budskap efter olika kanaler och målgrupper och är van användare i de program som du dagligen kommer att arbeta i, som InDesign, Photoshop och MS Office.

Kommunikation & Branding arbetar med alla former av kommunikation, både externt och internt, strategiskt såväl som operativt. Vi ansvarar för företagets interna och externa kanaler samt producerar, paketerar och språkgranskar innehåll i olika kanaler. Enheten består idag av två medarbetare, vilket gör att du kommer att få arbeta brett med frågor som enheten ansvarar för, i nära samarbete med kommunikationschef.

 

Rollen som kommunikatör

Rollen innebär att stödja och vägleda verksamheten i kommunikationsfrågor, med fokus på de frågor som rör företagets grafiska profil och bildspråk. Du kommer även att arbeta med framtagande och paketering av innehåll och design/grafisk produktion för ett antal kanaler. Du kommer att vara drivande i vår närvaro i sociala medier och ansvara för att exempelvis hemsida och intranät är relevanta och uppdaterade.

Du kommer att vara ett stöd till vd och ledning vid framtagande av professionella presentationer och budskap, och i arbetet ingår även att vara ett bollplank internt till övriga enheter och avdelningar i större och mindre kommunikationsfrågor och projekt.

Tillsammans med kommunikationschef kommer du att ansvara för genomförande av interna chefskonferenser och event samt deltagande vid mässor i de fall detta förekommer.

Du rapporterar till kommunikationschef.

 

Vad vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Utbildning inom grafisk produktion/design och/eller kommunikation eller något som vi bedömer som likvärdigt. Vi ser även att du har:

  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • God engelska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i InDesign och Photoshop
  • Mycket goda kunskaper i MS Office, främst Power Point
  • Erfarenhet av webpubliceringsverktyg, meriterande är SiteCore och Episerver
  • Meriterande med kompetens inom rörlig media/video

Vi lägger mycket stor vikt vid vem du är som person och dina personliga egenskaper. I ditt dagliga arbete kommer du att ha mycket kontakt med dina kollegor i verksamheten, vilket gör att vi värdesätter att du verkligen trivs i mötet med människor, är prestigelös och har en hög kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

Vi ser även att du är kreativ, nyfiken och har en förmåga att finna lösningar, samtidigt som du är affärsmässig och noggrann i ditt utförande med ett öga för både detaljer och helhet. Du uppskattar ett högt arbetstempo, och är angelägen om att nå resultat med hög kvalitet.

 

Vad vi erbjuder

Då rollen som kommunikatör innebär att ha ett stort driv i sitt eget arbete, finns goda möjligheter att påverka såväl resultatet av arbetet samt framtida arbetssätt.

ISS har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt, både om du vill utvecklas inom kommunikatörsrollen eller inom andra områden.

 

Övrigt

Placering är ISS huvudkontor i Marievik i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är den 27 april men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten, välkommen att kontakta kommunikationschef Anna Silén anna.silen@se.issworld.com.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb