Inaktiv platsannons

McDonalds i Västerort söker nya medarbetare Stockholm, Brommaplan

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

McDonald's i Västerort söker nya medarbetare med anställning på deltid 8 - 75%. Både skolungdom som slutat nian och dig som vill jobba mer. Du som slutat gymnasiet vill jobba 20-40 timmar per vecka med oregelbundna tider, dvs morgon, mellan och kvällspass samt vardag och helg. Är du tjej prioriterar vi din ansökan då vi i dagsläget har många killar anställda och arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats. 

Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden.

Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare.
Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's

Vi kräver en hel del av Dig, men i gengäld stöttar vi Dig på bästa tänkbara sätt.
För att lyckas tror vi att Du tycker om att arbeta i team, är serviceinriktad och vill ta eget ansvar. Är Du beredd att satsa på Dig själv är McDonald’s rätt arbetsplats. 
Vi vill att du har avslutat dina gymnasiestudier och hunnit arbeta ett par år.

Vi söker dig som är driftig, målmedveten, ordningsam och med hög arbetsmoral där regler och standards är självklart att följa. Att jobba på McDonald's ställer krav på dig som medarbetare. Det är ett fysiskt jobb i stundvis högt tempo och vi som jobbar är ansiktet utåt för restaurangen. Därför behöver vi alltid agera så som gästerna förväntar sig att vi ska vara, dvs glada, trevliga och serviceinriktade i alla lägen med sinne för ordning och reda. Att arbeta på McDonald's innebär även att vi städar väldigt mycket förutom vårt stationsarbete. Du ska ha öga för ordning och reda och drivs av att med stolthet kunna skapa en renare och fräschare miljö i restaurangen varje dag. Vi söker Dig som passer in på detta, kan samarbeta i team, tycker om att arbeta med människor, vill ta eget ansvar och förstår vad det innebär.

OBS! McDonald's Vällingby ingår i ett franchisebolag som består av fem restauranger, dvs Alviks Torg, Brommaplan, Kista Gallera, Sundbyberg C och Vällingby City. En ansökan kan därför även innebära jobberbjudande på någon av våra andra restauranger.

Varmt välkommen med en ansökan senast den 15 maj!

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.

 

Lycka till!


Med vänlig hälsning, 

Ulrika Andren

Rekrytering,

McDonald's Västerort

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb