Inaktiv platsannons

Projektinköpare i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Som projektinköpare ingår du i vår centrala inköpsavdelning och rapporterar till Head of Procurement Sweden och är placerad på vårt svenska huvudkontor i Liljeholmen.

Funktionen Inköp genomgår sedan några år en förändringsprocess och har som ett resultat av det arbetet fått en allt viktigare och starkare roll i företaget. Förändringsarbetet kommer fortsätta då vår omvärld ständigt förändras och vi på inköp även fortsatt ska bidra till ISS positiva utveckling. Inom ISS är inköpsfunktionens huvuduppgifter att säkerställa en stark och optimerad leverantörsbas, konkurrenskraftiga och bra avtal, att medverka i större kundupphandlingar samt optimera pågående kunduppdrag.

Dina främsta arbetsuppgifter:

  • Vara inköpsfunktionens representant i komplexa kundupphandlingar samt vid uppstart av större kunduppdrag
  • Göra upphandlingar och/eller nyttja existerande ramavtal för att finna bästa leverantörsbasen för enskilda unika kundupphandlingar
  • Driva interna besparings- och upphandlingsprojekt

Din profil  

Som vår nya Projektinköpare är du en person som trivs i sociala situationer och i nära samarbete med andra. Det är även viktigt att du är bra på att bygga relationer då du kommer arbeta nära både leverantörer och kollegor. Då arbetet ofta innebär att arbeta mot tajta deadlines ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är bra på att prioritera och ha många processer igång samtidigt. Rollen kommer innebära en del förhandlingar och vi ser därför att du gärna har ett intresse av detta och inte räds att gå in i nya situationer. Arbetet innebär även en del avtalsskrivning vilket gör att det är viktigt att du har ett öga för detaljer och gärna även ett juridiskt intresse.

Det viktigaste i denna roll tror vi är att du har ett genuint intresse för inköp och gärna en insyn i hur inköp fungerar överlag. Rollen kräver även ett analytiskt angreppsätt och en finansiell förståelse. Då du kommer arbeta mycket i Excel är grundläggande kunskaper inom programmet ett krav.

Som person är du resultatinriktad och du triggas av en föränderlig och resultatorienterad miljö, detta då branschen är i ständig förändring och du kommer arbeta mot uppsatta mål.

Din bakgrund

Vi ser denna position som en väg in till att ta ett större ansvar inom ISS och inköp, till exempel som Category Manager.

Du har en relevant högskoleutbildning, exempelvis inom ekonomi eller en ingenjörsutbildning.

Det är meriterande om du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, antingen innan eller under studierna. Det är inget krav att du ska ha arbetat med inköp tidigare, vi värdesätter din personlighet och ditt intresse högre.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader.

Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta


Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb