Spontanansökan – Nyhetsverksamheten i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår nyhetsverksamhet består av TV4 Nyheterna, Nyhetsmorgon, Efter 10, Efter fem, Kalla fakta med mera och är i ständig förändring. Därför är vi beroende av våra medarbetares engagemang för att kunna leverera produktioner av högsta möjliga kvalitet. I utbyte erbjuder vi möjligheten att arbeta i den absoluta framkanten av vår bransch och professionella erfarenheter som är svåra att skaffa sig hos mindre produktionsbolag.

Vi är självklart alltid intresserade av att komma i kontakt med nya talangfulla medarbetare och du är varmt välkommen att skicka in din CV till oss. Vi förutsätter att du har relevant utbildning samt erfarenhet av arbete vid en stor nyhetsredaktion.

Även när vi inte söker aktivt tar vi gärna emot spontanansökningar, och vi tar kontakt med dig som matchar det vi söker när behov uppstår. Vi får många förfrågningar vilket vi är glada och stolta över, men det innebär tyvärr att vi inte alltid kan garantera personlig återkoppling på din spontansökan.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

15-07-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök direkt

Dela jobbannonsen