Inaktiv platsannons

Praktik i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Praktik på TV4 och C More:

Vi är otroligt stolta och glada över att så många vill göra sin praktik och examensarbete hos oss. Dessvärre kan vi inte ta emot alla (även om vi gärna skulle vilja) så därför har vi valt att i första hand ta emot studerande från eftergymnasiala utbildningar så som universitet och högskolor med utbildningar som är relevanta för vår verksamhet.

Vi får in många ansökningar. Otroligt många. Tack alla! Men dessvärre hinner vi inte alltid återkoppla till var och en i tid. Så därför vill vi vara tydliga och ärliga redan nu innan du skickar in din ansökan, att om du inte har hört något från oss när det drar ihop sig till praktikperiod så har vi tyvärr ingen plats att erbjuda.

Psst: fick du ingen praktikplats hos oss men är fortsatt nyfiken på oss som arbetsgivare och vill spana in vad våra medarbetare gör på dagarna - spana in vårt instagramkonto (@tv4_cmore_pajobbet).

Prao
Det finns ingen allmän policy hos oss om att ta emot praoelever från exempelvis högstadiet. Men man kan givetvis ändå höra av sig direkt till en chef eller medarbetare inom det område man är intresserad av, och höra om hen har möjlighet att handleda.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej