Inaktiv platsannons

Gruppchef Förvaltning Huvudprocess Pris & Sortiment i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Du kommer jobba på avdelningen IT & Verksamhetsutveckling. Avdelningen består av erfarna   Projektledare, Processansvariga och Processpecialister. Tillsammans med representanter från verksamheten och IT strävar vi efter att realisera verksamhetens förändringsbehov av processer, system och teknikutveckling. I och med en hög förändringstakt ser vi ett ökat behov av vår kompetens ute i verksamheten och behöver förstärkning i form av en Gruppchef för Förvaltning av Huvudprocess Pris & Sortiment. Rollen är ny i organisationen och rapporterar till Chef Förvaltning P&S samt Projekt.

Det här får du göra

Som Gruppchef för Förvaltning av Huvudprocess Pris & Sortiment ansvarar du för elva Processansvariga, Processpecialister och Leverantörsportalsansvarig. Tillsammans driver vi utveckling och förvaltning av arbetsprocesser och systemutveckling av vår Leverantörsportal samt processerna Artikel, Sortiment, Kund, Leverantör, Pris och Kampanj  . Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och stötta avdelningen i det dagliga arbetet, vara länken mellan IT och verksamheten samt driva uppdrag inom avdelningens ansvarsområde. Du kommer du ha många olika kontaktytor inom Dagab och mot övriga aktörer inom Axfood. I din roll som chef har du personalansvar för din grupp och arbetar aktivt med att stötta och utveckla medarbetarna.

 

 

Det här förväntar vi oss

Vi ser gärna att du har relevant akademisk examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning,   erfarenhet av personalledande roll samt flerårig arbetslivserfarenhet inom retail och/eller process- och systemutveckling. Erfarenhet av SAP/ECC och projektledning är meriterande.

Som ledare är du coachande och peppande, genuint intresserad av att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du är driven, strukturerad och vågar ifrågasätta befintliga arbetssätt och rutiner. För att driva avdelningens frågor i olika fora ställer det krav på en god kommunikativ förmåga och vilja att utveckla och driva förbättringar som gynnar hela organisationen. Du har förmågan att lyfta blicken och se helhetsperspektivet och avdelningens roll i detta.

 

 

 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb