Inaktiv platsannons

Assisterande Kategorichef Mejeri och Ost i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Tjänsten tillhör Affärsområde Märkesvaror inom Dagab Inköp & Logistik. Vi arbetar med att skapa ett attraktivt och konkurrenskraftigt sortiment till våra kunder inom Willys, Hemköp, Snabbgross och Närlivs. Vi arbetar med sortimentsplanering och inköp för att optimera försäljning samt minska kostnader inom hela värdekedjan.

Till Kategoriområdet Mejeri, Ost och Bröd söker vi nu en Assisterande Kategorichef inom Mejeri och Ost.

Det här får du göra

I rollen som Assisterande Kategorichef kommer du att arbeta nära samt stötta Kategoricheferna i arbetet med att driva och utveckla kategorierna inom Mejeri och Ost.

Du kommer att samarbeta med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt och ha en koordinerande roll mellan de olika områdena. Du ansvarar för att ta fram underlag inför sortimentsrevidering och kategoriavstämningar, dokumentera beslut samt bidra till att lösa frågor kring sortiment, pris och leverantör.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller motsvarande erfarenhet. Du har god kunskap om dagligvaruhandeln och har du dessutom erfarenhet från liknande arbete eller arbete i butik är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du engagerad, initiativrik och har en stark egen drivkraft. Du är analytisk, gillar att hitta lösningar på problem och har ett gott affärssinne. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du är kommunikativ och bra på att samarbeta. Vidare är du noggrann och arbetar strukturerat.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb