Inaktiv platsannons

First Line Manager Småland/Blekinge i Jönköping

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS Transport söker nu First Line Manager till Alvesta/Nässjö

Har du erfarenhet av att leda andra människor, erfarenhet av att ha resultat och ansvar? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som First Line Manager.

Verksamhetens huvuduppgift är fordonsvård, fordonstvätt, vacuum, sanering samt ansvar för lokalvård. Våra kunder är Krösatåg och Transdev.

ARBETSUPPGIFTER

Som First Line Manager har du operativt driftsansvar samt personalansvar för våra medarbetare som arbetar i Småland/Blekinge. Då tågen är i ständig rörelse ligger stor vikt att du på ett kostnadseffektivt sätt planerar att uppgifterna sköts vid rätt tidpunkt med rätt antal personal. Du ansvarar för att planera och leda arbetet i överensstämmelse med gällande lagar, avtal och ISS policys. Arbetsledarens roll är att utveckla verksamheten och personalen så att teamets mål uppnås. Du driver, utvecklar och följer upp kvalitetsarbetet så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Det är viktigt att du som ledare är delaktig och synlig i produktionen samt har förmåga att skapa goda kundrelationer. First Line Manager rapporterar till driftchefen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är en erfaren ledare och besitter god affärsmässighet. Du har tidigare erfarenhet av kundrelationer och kundutveckling. Hög serviceanda liksom problemlösning ingår i din vardag. Du vågar diskutera och driva igenom nya idéer och är uppmärksam mot kundens behov och önskemål. Vi ser med fördel att du har erfarenhet från branschen

För att passa i rollen är du öppen, kommunikativ och har en passion för service. Du har en ekonomisk förståelse och erfarenhet av personalhantering. Du behöver även vara administrativt kunnig och ha goda IT-kunskaper. Du hanterar komplexa problem och situationer självständigt och effektivt samt säkerställer att tillräckliga resurser finns tillgängliga.

B-körkort är ett krav.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Inom ISS är ledarskapet en grundpelare och din förmåga att kunna hantera människor är därför av yttersta vikt. Vi söker dig som är lyhörd och tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Vi söker dig som är handlingskraftig, ansvarstagande och mål- och resultatinriktad. Du är en driven problemlösare som trivs med utmanande arbetsuppgifter i ett högt tempo.

Tjänsten är en heltidstjänst inom ISS Facility Services AB och arbetsplatsen är i Alvesta. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. För dessa tjänster lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Arbetstiden är dagtid men kvällar, nätter och helger förekommer vid behov.

 

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Roger Magnusson, via mail roger.magnusson@se.issworld.com.

Sista ansökningsdag är 17 juni men vi arbetar löpande med urval.

Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej