Inaktiv platsannons

McDonalds Globen söker event personal Stockholm, Globen

Om tjänsten

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

McDonald's Globen söker nu ett antal medarbetare som kan arbeta 4-8 timmar i veckan. Arbetet kommer att förläggas både på vardagar och helger efter överenskommelse. 

Vi söker dig som är glad och utåtriktad och som trivs med ett mycket högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ och är inte rädd att hugga i när det behövs. Du är noggrann, ansvarstagande och har en stark vilja att utvecklas.

Som medarbetare kan du få lära dig arbetsuppgifter i kök, kassa och matsal. Du har också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Observera att tjänsten är på deltid!

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat fotoEndast ansökningar via Till denna tjänst anställer vi enbart genom hemsidan och vi ber er därför att inte skicka ansökningar via mail eller på papper.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Har du frågor kontakta gärna oss på 

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb