Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör i Skärblacka

Om tjänsten

Vi fortsätter med vår satsning på forskning och produktutveckling och gör samtidigt stora maskininvesteringar på bruken i Skärblacka och Gruvön, i enlighet med BillerudKorsnäs vision att växa och utmana konventionella förpackningar. R&D är centralt organiserat inom enheten Strategic Development och finns i Frövi, Gruvön, Gävle och Skärblacka. Vi jobbar främst med produktutveckling av papper och kartong samt långsiktig materialutveckling för hela koncernen. Som Utvecklingsingenjör med inriktningen produktutveckling kommer du att vara placerad i Skärblacka.

Om tjänsten
Som vår nya utvecklingsingenjör kommer du att framför allt att utveckla framtidens MG- och säckprodukter och din huvudsakliga roll kommer vara med att bidra och stötta R&D, övriga utvecklingsavdelningar, produktion och våra affärsområden i arbetet med att utveckla nya förpackningsmaterial.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen med inriktning mot kemi och gärna med inriktning mot papperstillverkning. Du har erfarenhet av att arbete som ingenjör och gärna av papperstillverkning.

Kunskap om produkter inom MG och säckområdet är meriterande. Du har förmågan att översätta teori till praktik och att beskriva praktiska problem i teoretiska termer.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill jobba i ett stort nätverk, både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och bygga relationer.Du är en strukturerad problemlösare med förmågan att hantera komplexa problem både teoretiskt och praktiskt samt har nyfikenhet och intresse för att utveckla nya och bättre förpackningslösningar. Du är även driven, analytisk och har förmågan att ta initiativ. Det är viktigt att du delar med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej