Inaktiv platsannons

Adlibris Butik Göteborg Spontanansökan i Göteborg Göteborg

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vad kul att du vill jobba hos oss!

Har vi ingen tjänst ute nu som passar dig så kan du alltid skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan i vår rekryteringsbank och matchar den med framtida lediga tjänster.

Då vi får in ett stort antal spontanansökningar så skickar vi ingen individuell återkoppling på din ansökan utan vi kontaktar dig om du blir aktuell för en ledig tjänst. Vi sparar ditt CV i 12 månader.

Adlibrisgruppen välkomnar sökanden med olika bakgrund och från olika kulturer eftersom vi är övertygade om att bredden gör oss starkare och mer konkurrenskraftig som företag.

Några av våra medarbetare
Paolo Boschini
Full Stack Developer
"Den fria och drivande arbetsmiljön låter oss utveckla våra kompetenser och skapa produkter och samarbete av hög kvalité."
Marika Leclercq
CFO Adlibrisgruppen
"Adlibris är en varm och välkomnande arbetsplats med fokus på utveckling och förnyelse. Det finns ett stort engagemang och vilja att hela tiden förbättra vår affär och kunderbjudande."
Vi har riktigt bra förmåner
  • Friskvårdsbidrag

  • Personalrabatt på alla våra härliga produkter!

  • Citynära kontor

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej