Inaktiv platsannons

Vi söker en Junior Bim Coordinator till ÅF Malmö!

Vi söker en Junior Bim Coordinator till ÅF Malmö! Om... Vi söker en kollega till vårt härliga team vars gemensamma drivkraft är viljan att vara med och skapa, utveckla och driva morgondagens BIM projektering inom...

Om tjänsten

Vi söker en Junior Bim Coordinator till ÅF Malmö! Om jobbet

Vi söker en kollega till vårt härliga team vars gemensamma drivkraft är viljan att vara med och skapa, utveckla och driva morgondagens BIM projektering inom Infrastruktur!

ÅF-Infrastructure har de senaste åren projekterat ett flertal större infrastrukturprojekt i Sverige. Med större projekt blir betydelsen av tydliga arbetsprocesser och bättre samarbete allt viktigare.

ÅF ser stor potential inom området BIM och vi utvecklar oss ständigt för att ligga i framkant och kunna leverera state-of-the-art-lösningar till våra kunder. Vi har nu ett behov av att rekrytera ytterligare medarbetare till BIM gruppen för att kunna möta vår kunders stora efterfrågan på våra tjänster. I rollen som BIM-samordnare arbetar man utvecklingsorienterat och sammansvetsat med projektledningen för att stödja projekteringsarbetet och skapa förutsättningar för effektiva arbetsmetoder. Arbetet kan vara projektspecifikt, men även handla om generella processer och arbetsmetoder för att möta framtidens krav inom Infrastruktur. I BIM-gruppen har vi samlat olika typer av kompetenser såsom Datasamordnare, Visualiserare och BIM-samordnare för att vi med gemensamma krafter skall kunna möta våra kunders behov och efterfrågan på våra tjänster. 

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att jobba i team, som är utåtriktad, har en stark drivkraft och är ambitiös samt  drivs av att dela med sig. På ÅF ingår BIM-samordnare i en supportorganisation som stödjer uppdragsledningen, teknikansvariga och projektörer att följa projektets krav och metoder. Man bör vara öppen för nya metoder, programvaror där vi kan hitta processer och metoder som gör att projekten blir tydligare och bättre. Vår målsättning är att driva digitaliseringen och tillsammans i våra projekt få fördelar av detta för bättre produkter.

Vi tror du är en nyutexaminerad Högskoleingenjör med BIM-inriktning som kan göra enklare datakoordinering och datagranskning. Det är önskvärt med någon kunskap gällande CAD/PDM/BIM-programvaror. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans! Vi är duktiga på att hålla balans mellan arbete och fritid. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdsbidrag med mera. Dessutom är det viktigt för oss att du som medarbetare kan vidareutveckla dig, därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Låt oss höra vilken som skulle kunna bli din?

Genom Club ÅF främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.Visste du att ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)