Inaktiv platsannons

Byggprojektledare i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Till fastighetsavdelningen på Dagab Inköp & Logistik söker vi nu en Byggprojektledare.

Fastighetsavdelningen på Dagab Inköp & Logistik består av 17 personer som arbetar med utveckling, om- och tillbyggnad av våra befintliga enheter såväl som löpande underhåll och drift. Lagerhanteringen sker i dagsläget genom våra sju distributionscentraler och ett helt nytt lager i Jönköping för färskvaror har precis tagits i drift. Fokus framöver ligger på automation och säkerställa att våra fastigheter kan möta det ökade behov av flexibla logistiklösningar som kommer i och med tillväxten inom digitalisering och e-handel. Det är en spännande resa och för rätt person stora möjligheter till utveckling och att få vara med och göra skillnad!

Det här får du göra

Din roll innebär att kontinuerligt arbeta för att utifrån ett fastighetsperspektiv möta upp verksamhetens behov för att kunna ta fram kravspecifikationer och handlingar och sätta processer och struktur för kommande om-, till- och nybyggnationsprojekt. Du kommer fungera som Dagabs interna expert inom byggprojektledning och agera brygga mellan externa partners och verksamheten. Genom att stötta de lokala fastighetscheferna i upphandling, kravställan och strukturellt och processinriktat arbetssätt bidrar du också till fastighetsfunktionens vidare utveckling. I rollen rapporterar du till Dagabs centrala fastighetschef, Camilla Eriksson.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har en bakgrund inom byggprojektledning och förvaltning, företrädesvis inom industri och/eller dagligvaruhandel/snabbrörliga konsumentvaror. Du har drivit projekt där du haft övergripande ansvar från ax till limpa och är van att ta fullt ägarskap och ansvar i hela kedjan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:

Relevant eftergymnasial utbildning, meriterande med akademisk examen inom ingenjörsområdet

God teknisk kompetens, meriterande med erfarenhet inom automation samt komplexa miljöer såsom tempererade zoner o dyl.

Van vid och trivs med att arbeta både självständigt och med många kontaktytor

Erfarenhet från logistikintensiv verksamhet

Kommunikativ och med hög integritet

Som person är du utåtriktad och har en stark kommunikativ förmåga, du har lätt för att skapa och underhålla goda relationer och samarbeten. Analytisk, strukturerad, driven och med god uthållighet är andra karaktärsdrag som kännetecknar dig.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb