Inaktiv platsannons

Gruppchef Centrala Teknikservice i Gävle

Vi söker nu en chef till Centrala Teknikservice inom avdelningen Teknik med erkänt goda ledaregenskaper och som vill delta i den fortsatta utvecklingen av BillerudKorsnäs i Gävle. Centrala Teknikservice består av verksamhet inom reparation och maskinbearbetning av mekaniska komponenter och en serviceverksamhet inom plåt, rör och svets, vvs/ventilation, hydraulik, pneumatik och ytskydd. Verksamheten bedrivs både i egen regi och med hjälp av entreprenörer.

Om tjänsten

Vi söker nu en chef till Centrala Teknikservice inom avdelningen Teknik med erkänt goda ledaregenskaper och som vill delta i den fortsatta utvecklingen av BillerudKorsnäs i Gävle.
Centrala Teknikservice består av verksamhet inom reparation och maskinbearbetning av mekaniska komponenter och en serviceverksamhet inom plåt, rör och svets, vvs/ventilation, hydraulik, pneumatik och ytskydd. Verksamheten bedrivs både i egen regi och med hjälp av entreprenörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om tjänsten

Som chef för Centrala Teknikservice får du ett övergripande ansvar att upprätthålla och utveckla ett effektivt driftsäkerhetsarbete inom verksamheten. Du förfogar över en omfattande maskinpark med uppgift att skapa en LEAN verkstad och en serviceverksamhet som jobbar med ständiga förbättringar och införande av effektiva arbetssätt för att uppfylla produktionsavdelningarnas kvalitetskrav på driftsäkerhetshöjande tjänster.

Du kommer att leda en organisation på 21 kompetenta medarbetare. Du gillar ledarskap och är en kommunikativ ledare som brinner för att våra medarbetare skall nå ännu längre.
Vi arbetar målstyrt med tydliga strategier och visioner.

Totalt är vi ca 220 medarbetare inom Teknik med inriktning mot underhåll och projekt.

Kvalifikationer

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du är drivande, har förmågaatt ta initiativ och genomför de beslut som krävs för att nå resultat och uppsatta mål. Du trivs med att ha en aktiv närvaro i gruppen och ett intresse för hur medarbetarna löser sina arbetsuppgifter. Det krävs även att du har god samarbetsförmåga och ett strategiskt tänkande. Du är lyhörd och möter dina kollegor och intressenter respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej