Inaktiv platsannons

Mekaniker, inriktning Hydraul och Pneumatik till Centrala Teknikservice i Gävle

Om tjänsten

Centrala Teknikservice i Gävle söker nu en driven mekaniker mot Hydraul och Pneumatik. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och dagtid.

Om tjänsten

Centrala Teknikservice har verksamhet och expertkompetens inom reparation, maskinbearbetning, plåtslageri, rörsvetsning, VVS, hydraulik, pneumatik, plastning och ytskydd.

I denna mekanikertjänst kommer du i huvudsak att arbeta med reparation och underhåll av kompressoranläggningen och hydraulutrustningen på Gävle bruk. Dock finns möjligheten att arbeta inom alla kompetensområden som Centrala Teknikservice innehåller. Större delen av arbetet utförs ute på plats runt om i våra lokaler men det förekommer även arbeten inne på centralverkstaden. 

Det finns en stor del administrativa arbetsuppgifter på denna tjänst. Alla inkomande arbeten ska planeras och beredas för säkert och effektivt utförande. Planera intagandet av extra personal runt arbetstoppar, hantera inköpsorder och fakturor. Även budgetansvaret för hela kompressoranläggningen på Gävle bruk ligger hos gruppen.

Kvalifikationer
Vi söker en intresserad mekaniker som är noggrann och strukturerad. Gärna med gymnasial utbildning inom verkstadsteknik, fordonsmekanik eller liknande samt praktisk erfarenhet av mekaniskt reparations-och underhållsarbete med fördel från processindustrin.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara initiativtagande inom ramen för ditt arbete, där du har förmågan att självständigt uppmärksamma och ta tag i olösta problem. Du bör känna en stark vilja till att hela tiden se och genomföra förbättringar och utveckla effektiva lösningar, både inom mekanik och administration. Därtill trivs du med att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor samt att du har ett stort genuint intresse för teknik och en vilja att förstå hur saker fungerar för att kunna stötta andra i teknikfrågor.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej